kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İstila'da, insanların 'insanlık'larını çalan bir virüs dünyayı ele geçiriyor. Nicole Kidman ise kötülüklere karşı savaş veriyor!

İstila

(Invasion)..
Tür: Bilimkurgu, gerilim, aksiyon
Yönetmen: Oliver Hirschbiegel
Oyuncular: Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam, Jackson Bond.
Orijinali 1956'da yapılmış, Jack Finney'in romanından uyarlanan bir bilimkurgu klasiği olan Invasion of the Body Snatchers'ın dördüncü yapımı. Nicole Kidman ile Daniel Craig'in başrolleri paylaştığı filmde uzaylılar insan DNA'sını yeniden programlayarak dünyayı her tür kötülükten arındırmayı amaçlıyor. Bir psikiyatrist olan Carol'ın (Kidman) bir hastası vardır, "Kocam eskisi gibi değil, onu artık tanıyamıyorum," der. Carol'ın yakın arkadaşı olan araştırmacı doktor Ben (Craig) ise ülke çapında hızla yayılan bir virüs olduğunu tespit eder. Sonunda bu virüsün geceleri insanlar uyuduklarında vücutlarına girerek, kurbanlarının insanlığını çaldığı ortaya çıkar. Bu salgın büyüdükçe, kim insan kim değil daha da belirsizleşir. Carol bir yandan uyanık kalmak için mücadele verirken, bir yandan da bu istilayı durdurabilecek çözümü bilen oğluna göz kulak olmaya çalışır. İlk üç filmi izlemiş olanlar, "Bu en zayıf film," diyebileceğimiz dördüncü denemeyi izlemek ve öncekilerle kıyaslamak için sinema salonlarını istila edebilir.

EMPIRE NOTU: Hazır Invasion of the Body Snatchers dördüncü kez kostüm değiştiriyor, Empire da bugüne kadar uzaylıların gezegenimizi istila ettiği filmleri hatırlamak, hatırlatmak istedi. İstila filmlerini sevenler ekim sayısına mutlak bir göz atsın! İstila çevremizi sararken, derginin hediye DVD'leri Üç Defin ve İçimdeki Deniz ise farklı sinema zevkleri peşinde koşmak isteyenler için.