kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sanat hayatının 14'üncü yılında 'Kutsal Damacana' adlı filmde ilk kez başrol oynayan Şafak Sezer, "Ben bu filme her şeyimi verdim" dedi.

Sahte papazdan çocuk bezli ayin!

MEHMET ÇALIŞKAN
Şafak Sezer, 14 yıl sonra ilk kez başrol oynadığı 'Kutsal Damacana' adlı filmde, ilginç bir kostüm giydi. Rol gereği sahte papaz olan Sezer, 'şeytan çıkarma' ayini için 'battal boy' çocuk bezi taktı!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sahte papazdan çocuk bezli ayin!
Komedi filmlerinin sevilen oyuncusu Şafak Sezer, ilk kez başrol oynadığı 'Kutsal Damacana' adlı filmde, sahte papaz rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Şeytan çıkartacak
Sezer; Eyşan Özhim'le başrol paylaştığı filmde, toplum içinde zaman zaman karşımıza çıkan batıl inançları, son derece esprili bir şekilde beyazperdeye aktaracak. Senaryosunu Leman Kültür'den Ahmet Yılmaz'ın yazdığı ve Kamil Aydın'ın yönettiği 'Kutsal Damacana'nın en komik sahnelerinden biri ise; Şafak Sezer'in çocuk beziyle şeytan çıkarma ayini yaptığı kareler olacak. Sezer'in battal boy' çocuk bezi taktığı sahneler, izleyicileri kahkahalara boğacak. Aralarında yeni dönem 'Hababam Sınıfı' serisinin de olduğu pekçok komedi filminde rol alan Şafak Sezer, 'Kutsal Damacana'nın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Sanat hayatımın 14'üncü yılında ilk kez başrol oynadım. Ben bu filme her şeyimi verdim.Yaklaşık üç yıldır bu film için hazırlanıyorum."

Kadro kalabalık
Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen ve yapımcılığını Şenol Zencir'in üstlendiği 'Kutsal Damacana'nın oyuncu kadrosunda; Şafak Sezer ve Eyşan Özhim'in yanı sıra Ersin Korkut, Büşra Pekin, Yıldırım Memişoğlu, Erdal Tosun ve Settar Tanrıöven de yer aldı. Eski manken yeni oyuncu Eyşah Özhim'in 'Deniz' karakterini canlandırdığı 'Kutsal Damacana', 21 Aralık'ta gösterime girecek.