kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yıldırım Gürses, gazinoda sahne alan Gönül Yazar’ı dinliyor.

'İbrahim Tatlıses'i istemem'

23.09.2007
- Ortada gazino yokken assolist kavgaları komik geliyor mu size?
- Maalesef bunlar kendilerinden başka kimseyi beğenmezler. İzmir'de yine yaparım gazinoculuk ama Balçova Termal Tesisleri'nin orada bir salon var. Şu an vilayet encümen üyelerinin babalarının çiftliği gibi çalıştırdığı bir yer. Orayı bana versinler 5-6 trilyon yatırım yapar gazinomu açarım. Hiç gözümü kırpmam. Müzikhol açmak istiyorum.

- Orayı açsanız, assolist listenize kimler girer?
- Sibel Can, Ebru Gündeş, Muazzez Ersoy, Bülent Ersoy, Hande Yener. Bunlar listemde olur. Kimleri istemem, İbrahim Tatıses'i istemem. Karakterini sevmem. Gülben Ergen'i istemem. Yavan geliyor bana. Hülya benimle çok çalışmak istedi. Bana göre solist Abacı olur, altında bi Hülya Avşar olur. Bülent Ersoy solist olur, altında Hülya olur ama Hülya tek solist olmaz. Yine de Hülya'yı çalıştırırım. Çünkü millet istiyor. Seren Serengil bedava gelse çalıştırmam mesela.

- Eşinizi nasıl tanıdınız?
- Eşimi 25 sene önce tanıdım. Bir arkadaşım tanıştırdı. Sahne dünyasından biri değil: Sahne dünyasından sevdiğim biri bile olsaydı evlenmem kolay olmazdı. Çünkü ben öyle seksi meksi, çıplak çıkarmam. Beş sene önce ayrıldım ama karımdan. O da gece hayatını severdi. Yanımda olmaktan hoşlanırdı. Ama anlaşamadık. Ayrıldık. Dört çocuğumuz var. İki çocuğum benim işlerimle de ilgileniyor. Kızım Berna konservatuvar mezunu. Yanımdaydı burada. Turizm mezunu bir oğlum var. Bir kızım İstanbul'da öğrenci. Küçük oğlum da liseye gidiyor. Büyük oğlum ve büyük kızımla iki aydır aramız bozuk. Onların benim işimi sürdürmelerini de isterim. Özellikle kızım canavar gibidir, çok beceriklidir. Berna'yı tanımanızı isterdim. Aramız bozuk da olsa onlar evladım, ne atarım ne satarım. Onlara bir şey olsa hızır gibi koşarım. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses.
Haberin fotoğrafları