kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Rehabilitasyona girmeyi reddediyor

Bir süre önce intihara teşebbüs eden Owen Wilson, rehabilitasyon tedavisini reddediyor. Hastalığını kabul etmeyen Wilson'ı eski aşkı Kate Hudson ikna etmeye çalışıyor, Wilson'ın ailesi de Hudson'dan medet umuyor..
Yaklaşık iki hafta önce ilaç içip bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Owen Wilson, hastaneden çıktığından bu yana Santa Monica'daki evinde dinleniyor. 1 yıl birlikte olduğu Kate Hudson tarafından terk edildiği için depresyona giren ve Hudson'ın yeni bir ilişkiye başlamasıyla iyiden iyiye durumu kötüleşen Wilson, çareyi intihar etmekte bulmuştu. Ailesinin bir an olsun yalnız bırakmadığı ünlü aktör, rehabilitasyon kliniğine giderek tedavi olmayı reddediyor.

KLİNİKLERE İNANMIYOR
Life&Style dergisine konuşan Wilson'ın yakın bir arkadaşı, "Owen daha önce birkaç kez kliniklere giderek depresyon için tedavi görmüştü. Artık kliniklerin kendisine bir fayda getirmeyeceğini düşünüyor, kendi kendine iyileşmeye çalışıyor" dedi. Öte yandan Owen Wilson'ın kardeşleri Luke ve Andrew, ünlü aktörün profesyonel yardım alması gerektiği konusunda hemfikir. Wilson'ın intihar etmesine sebep olan Kate Hudson, eski aşkının tedavi olması için elinden geleni yapıyor. Ancak Wilson, Hudson'ın hiçbir telefonuna çıkmıyor.
Haberin fotoğrafları