kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Öldürülen Türk genci Volkan'ın altta) annesinin, kendisi 5 yaşındayken bir trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı. Babanın cinayet nedeni ise bilinmiyor.

Öz oğlunu öldürüp yol kenarına gömdü

ANKA
ABD'de bir Türk'ün 'kayboldu' diye polise başvurduğu oğlunu öldürüp, otoyol kenarına gömdüğü belirlendi..
ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Martinez kentinde, Erhan Kayık adlı Türk baba, öz oğlunu öldürmek suçundan tutuklandı. Erhan Kayık'ın 16 yaşındaki oğlu Volkan'ı geçen haziran ayında öldürdüğü ve otoyol kenarına gömdüğü belirlendi. Haziran ayında "Oğlum evden kaçtı" diyerek polise başvuran baba Erhan Kayık, Amerikan polisinin ısrarlı soruşturması sonucu suçunu itiraf etti. Erhan Kayık'ın oğlunu niçin öldürdüğü ise bilinmiyor. Erhan Kayık, dün sabah yapılan son sorgulamasında da suçunu itiraf ederek, soruşturmayı yürüten polisleri şehir dışında bulunan 89 numaralı otoyola götürdü ve oğlunu gömdüğü yeri gösterdi.

OTOPSİ YAPILACAK
Polis, 16 yaşındaki Türk gencinin cesedinin ölüm nedeninin belirlenmesi için, Contra Costa County adli tıp merkezine götürüldüğünü açıklarken, başsavcı yardımcısı da ölüm nedeninin boyun kırılması veya darp olabileceğini kaydetti. Volkan Kayık'ın annesini 5 yaşındayken Türkiye'de geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiği de belirlendi. Baba, Erhan Kayık ise, 1 milyon dolar kefalet bedeli şartıyla cezaevine konuldu.
Haberin fotoğrafları