kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

AVRUPA YAKASI'nı 'kuduz' paniği saracak!

Şahika bir süs köpeği edinir. Başlarda her şey normal gelişir, ta ki köpek Burhan'ı burnundan ısırana dek! Hastalık hastası Burhan kuduz olduğunu düşünüp ortalığı ayağa kaldırır..
Avrupa Yakası yeni sezonun ikinci bölümüyle karşınızda. Binnur Kaya ve Gürgen Öz'ün de kadroya katılmasıyla iyice şenlenen dizide bu akşam yine kahkaha fırtınası kopacak. İşte konusu: Ofise yeni gelen Şahika ve Burhan dost olma yolunda ilerlerken, Şahika'nın Sacit'e olan ilgisi artmaya başlar! Sedef Hanım'ın köpeği Leo'yu gören Şahika kıskanıp bir köpek alır. Ama köpek Burhan'ı ısırınca, Burhan'da kuduz korkusu başlar! Çünkü Şahika'nın köpeğin aşılarıyla ilgili bilgisi yoktur.

KISKANDIRMA PLANLARI
Öte yandan Makbule, Burhan'ın ilgisizliği karşısında delirmek üzeredir. İzzet'i kullanarak Burhan'ı kıskançlık krizlerine sokmayı dener. Ama başaramaz. Cesur, Sabit Efendi'nin maç biletine el koyar ve Sertaç'la Tacettin'i davet eder. Oysa o gün, iki kafadar Sacit'le program yapmıştır! İş rekabete dönüşünce Sacit, Şahika'yı devreye sokar. atv 20.00