kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kremalı tavuk

Soğanları yemeklik doğrayın. Bir tencerede tavuk etiyle birlikte yağda karıştırarak soteleyin. Domatesleri rendeleyip tencereye ekleyin. Tuzunu da ekleyin ve karıştırın. Tavukları tencereden alarak bir fırın tepsisine yayın. Üzerine mantarı, garnitürü ve kremayı ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Tepsiyi fırından alın ve üzerine 1 su bardağı kaşar peynirini serpin. Tekrar fırına sürün. Kaşarlar eriyince fırından çıkarın.

MALZEMELER 8 kişilik
* 500 gr. kuşbaşı tavuk eti

* 1,5 çorba kaşığı margarin

* Soğan

* Domates

* 2 su bardağı mantar

* 1 su bardağı garnitür

* 250 ml. krema (1 kutu)

* 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

* Tuz