kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Allah bir daha göstermesin'

- Dört sene önce beş kurşunla vuruldunuz, "Bu kadar psikopatım, şu kadar terbiyesizim," demek iyi de ağır bedel değil mi bu ödediğiniz?
- Çok ağır bir bedel. Çoluğum çocuğum olmasın, nerede kim istiyorsa buyursun sıksın. Çoluk çocuğa yazık günah, bana değil. Allah bir dahasından saklasın. Bana nereden bu hakkı buluyorsun diyorsun; bugün Türkiye'nin adam dediği, birçok kulüp başkanı, hakem, eski hakem, futbolcunun ne mal olduklarını çok iyi biliyorum. Türk toplumunu kandırmaya başladılar, ellerine vurdum.

- Sadece hakemlere vurmuyorsunuz ama; futbolculara, teknik adamlara, kulüp başkanlarına da...
- Tabii... Birçoğu da hak ediyor. Çünkü halkı kandırıyorlar. Bugün milyonlarca insanın aslında adam zannettiği, önünde düğme ilikledikleri adamların aslında ne boktan adamlar olduklarını bilemezsiniz. Ben bilirim ama...

- Ne biliyorsunuz?
- Mesela, bir kulüp başkanı diyor ki, "Bu hakem bizi yaktı." Zamanında o hakemi sen kullandın, bilmem ne maçında sen satın aldın o hakemi! Temiz futbol isteyenlerin yüzde 90'ı yalan söylüyor. Çünkü kirli futboldan besleniyorlar.

- Hiç mi temiz adam yok?
- Olmaz olur mu? Bir Süleyman Seba, sadece Beşiktaş'a hizmet için oradaydı. Özhan Canaydın'ın tertemiz duygularla kulüp başkanı olduğunu düşünüyorum. Ama birçok kulüp başkanı var ki ya siyasi gelecek sağladı, ya popülarite... Şöhret için kulüp başkanı olmak da ayıp bir şey değil, normal ama "Buradan bir siyasi çıkış arayayım, zıplayayım, iş hacmimi geliştireyim," falan dersen işin içine sıkıntı giriyor tabii.

- Bu kadar kirli bir camianın içinde, siz de kirlenmiyor musunuz?
- Kirlenmiyorum. Sisteme uysam, ne vurulurdum ne bir şey...