kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Konser provasının biletleri bile satılıyor

Sertab Erener yarın akşam sahnede müzik kariyerinin 15. yılını kutlayacak. Erener'in bu akşam konser için yapacağı provanın biletleri bile satışa çıktı! 45 YTL değerindeki biletler Biletix'te yok satıyor! ..
Profesyonel müzik hayatına Eurovision birinciliğinin de dahil olduğu birçok başarı ekleyen Sertab Erener, yarın Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde bir konser verecek. Sahne üzerinde birçok sürprizin gerçekleşeceği konserde sanatçıya Sezen Aksu, Levent Yüksel, Demir Demirkan, Nil Karaibrahimgil ve Fahir Atakoğlu gibi ünlü sanatçılar da eşlik edecek. Konserin kayıtlarından oluşacak DVD ise daha sonra piyasalarda olacak.

KONUKLAR YOK, SERTAB VAR
İşin ilginç tarafı şu ki, konserin bu akşam gerçekleşecek provaları da biletli olarak izlenebilecek. Konsere katılacak konuk sanatçıların olmadığı provada; kimi zaman şarkılar yeniden söylenecek, kamera ve ışık ayarları yeniden yapılacak, konserde gerçekleşecek canlandırmalar son kez denenecek. Türkiye'de ilk defa bir eserin hazırlanma safhası halka açık olarak yapılacak. Biletler 45 YTL'den satılıyor. Yer: Harbiye Açıkhava Saat: 21.30/ Bilgi için: 0216 556 98 00
Haberin fotoğrafları