kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Prada'nın yeni degrade çantası.

Bu sezonun favorileri

- Yeni sezon çantaları, yeni şekiller, renkler ve dokularda... Rengârenk ruganlar, iyi işçilikli deri çantalar, lüksü çağrıştıran krokodiller... İşin zor yanı, hangisini seçeceğinize karar vermek.
- Modanın sıkı takipçileri için mutlaka el çantası almalarını öneriyoruz. Bu çantalar sadece gece değil, gündüzleri de ellerden düşmeyecek. Fendi'nin rengârenk el çantası sezonun en trendy modellerinden biri.
- Çanta tasarımlarında adeta flashback yaşanacak, tasarımlarda 80'li yıllara göndermeler var. Omuza asılan uzun askılı çantalar içinde Marc Jacobs favorimiz.
- Alışveriş çantasını çağrıştıran çantalar da çok var. Bu modelin en kullanışlı örneği Louis Vuitton'un 'Neverful' modeli.
- Rugan çantalar çok popüler. Fiyatları da daha uygun olduğu için rugan çanta satın alabilirsiniz. "Hem rugan hem de degrade," olsun diyen moda tutkunları için Prada'nın yeni koleksiyonunu öneriyoruz.
- Köşeli çantalar ise sezonun en yenisi... Birçok tasarımcının koleksiyonunda yer alan bu çantaların krokodilleri çok moda! Ama fiyatlarının da dudak uçuklattığını hatırlatalım.
- Yaz sezonunda moda olan büyük boy çantalar, sonbahar sezonunda da çok var. En favorimiz; Marni'nin Balon çantası...
- Renk olarak siyah tabii ki yine favoriler arasında. Özellikle krokodil ya da hiç olmazsa krokodil baskılı olanlar! Ama gardırobunuza yepyeni bir çanta eklemek istiyorsanız gri, mor gibi renkler seçebilirsiniz. Ya da sezonun parlak renk modasına da uyabilirsiniz.