kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu yazın magazin bombaları

Kimileri "Boş şeyler bunlar," deyip burun kıvırsa da, aslında herkesin merak ettiği, üzerinde düşündüğü, kısaca hayatın ta kendisi magazin. Bu yaza damgasını vuran ve bazen siyasi gündemin de önüne geçen magazin olaylarını, bu dünyaya yabancı olmayan isimlere sorduk..
Şengül Balıksırtı (SABAH magazin müdürü)
"Bana göre sadece bu yazın değil yılın en çarpıcı magazin olayı, Teoman Demir'in ölen kuzeninin karısı Anna Demir'le aşk ilişkisi yaşadığının ortaya çıkmasıdır."

Kenan Erçetingöz (Gecce.com'un sahibi)
" Sırasıyla; 1- Tuğba Özay'ın tutuklanması, 2- Teoman Demir'in ölen kuzeninin eşiyle aşk yaşaması, 3- Bülent Ersoy'un evliliği ve aldatılması, 4- Helin Avşar'ın tuvalette seks yaptığı iddiası ve Mykonos rezilliklerinin TV'de yayınlanması, 5- Koca koca, yaşını başını almış adamların yılllar sonra yaptığı 'pornocu' kavgası."

Bekir Saçar (OK dergisi yayın yönetmeni)
"Ölen kuzeninin eşi Anna ile ilişkiye giren Teoman Demir'in olayı bence yalnızca bu yazın değil, yılın magazin olayı. Birinci dereceden kuzeninin eşiyle birlikte olması, hem yakın çevresi hem de biz gazeteciler tarafından hoş karşılanmadı. Ayrıca bu ilişkinin Yavuz Demir'in ölümünün üzerinden kısa bir süre sonra ortaya çıkması, 'Acaba kuzeni yaşıyorken de ilişkileri var mıydı?' sorusunu akıllara getirdi. Böyle bir ilişki bizim örf ve adetlerimize tamamen ters bir ilişkidir."

Müge Anlı (Dobra Dobra programı yapımcısı)

"Hüsnü Şenlendirici-Deniz Seki ve Nazire Hanım arasındaki aşk üçgeni, bence bu yıla damgasını vuran magazin olaylarının başında geliyor."

Şenay Düdek (Posta gazetesi magazin yazarı)
"Bana göre bu yazın magazin olayı diyebileceğimiz birkaç tane olay var. Bunlar; Bülent Ersoy-Armağan Uzun evliliği, Erol Köse-Gülşen-Bülent Ersoy üçlüsü arasında geçen çirkin tartışmalar, Helin Avşar'ın Yunanlı bir gençle sevişme sahnelerinin yayınlanması ve yine Helin'in tuvalette bir erkekle seviştiği iddiası. Bence hepsi de daha uzun süre konuşulacak magazin olayları."

Armağan Çağlayan (Yapımcı)
"Bence bu yazın magazin olayı, Armağan Uzun'un 20 günlük evliyken bir başkasıyla yakalanmasıdır."

Özay Şendir (SABAH köşe yazarı)
"Bence Gülşen-Erol Köse kavgasıdır. Erol Köse iki ay önce evlenme teklif ettiği kadının namusuna ve iş yaşamına dil uzatarak ne kadar çinkinleşilebileceğini, Gülşen'i kıskandırmaya çalışırken, her seferinde karısına onu nasıl aldattığını bir kez hatırlatarak bir kadının gururunun nasıl kırılabileceğini göstermiştir. Olmaması gerekenin en iyi örneği olduğu için, yılın magazin adamı Erol Köse'dir."

Pakize Suda (Köşe yazarı, Dobra Dobra programı sunucusu)
"Bu yazın magazin olayı nedir, doğrusu bilmiyorum! Takip etmiyorum, ne magazindir ne değildir, anlamıyorum. Ahmet Hakan'ın Pelin Batu'yla yaşadıklarını da magazin olayı olarak görmüyorum, bunlar doğal şeyler diye düşünüyorum. Magazin programı yapıyorum ama bu işlerden anlamıyorum!"
Haberin fotoğrafları