kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sedat Damburacı

10 PKK'lı ölü ele geçti 2 çavuş şehit düştü

Mehmet DEMİRHAN
2'si kadın 10 teröristin ölü ele geçirildiği çatışmada jandarma uzman çavuşlar Sedat Damburacı ve Ali Çiftçi şehit düştü..
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde önceki gece, iki jandarma uzman çavuşun şehit olduğu, iki güvenlik görevlisinin yaralandığı çatışmada 2'si kadın 10 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. Üç gün önce bölgede başlatılan operasyonda teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu uzman çavuşlar Sedat Damburacı (26) ile Ali Çiftçi (30) şehit olurken, bir asker yaralandı. Çatışmalar sırasında, 2'si kadın 10 PKK'lı terörist de ölü olarak ele geçirildi. Teröristlerle birlikte daha çok örgüt içindeki üst düzey sorumluların kullandığı bir adet M-16 piyade tüfeği, 7 adet kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet Bixi makinalı tüfek ve yedi adet patlayıcı madde düzeneği yakalandı.

EŞİ 5 AYLIK HAMİLE
Şehit olan uzman çavuş Sedat Damburacı'nın eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehitin Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan ailesi ölüm haberiyle sarsıldı, şehitin hamile eşi Gül Damburacı fenalaştı. Baba Mehmet Damburacı, "Asla Allah'a isyan etmeyeceğiz, konuşmayacağız. Ona şehitlik nasip oldu'' derken, anne Fadime Damburacı ''O benim son beşiğimdi'' diye feryat etti.