kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Haluk Bilginer

'Kocamla hiçbir şeyden kaçmadık!'

05.08.2007
- Magazin dünyasının içindesiniz ama "Benden uzak durun," diyorsunuz. Bu ne kadar mümkün?
- Üç senedir kimse "Nasılsın, sağlığın yerinde mi, dizlerin ağrıyor mu?" diye sormuyor ki! Sorular magazinle ilgili hep, e ben bunlara niye cevap vereyim? İş yaptığın zaman, yaptığın işi ifade etmek için konuşursun. Kaldı ki ben kocamla hiçbir şeyden kaçmadım. Sadece kendi özelimizi kendimiz yaşamak istedik. İşin doğrusu da budur. Çünkü yozlaştırılmaya çok müsait bir durum var ortada.

- Normal seyrinde başlayan bir ilişki değildi sizinki. Bu, ekstra bir korunma içgüdüsü yaratmış olabilir mi?
- Yo, hiç öyle bir şey yoktu. Kocam da magazin dünyasıyla alakalı olmadığı için, ben de çok sohbet etmeyi sevmediğim için bu, ekstra bir durum gibi gözüktü.

- 'Dur hop' dediğiniz yer neresidir, sınırlarınız nereye kadardır peki?
Evimin içini, eşimle birlikte yaşadığım hayatı neden ortaya dökeyim ki! Yakışık almayan bir durum bu.

- Bu tercihinize saygı duyulmasını bekliyorsunuz ama 'Haluk Bilginer eşinin konuşmasına, çalışmasına izin vermiyor, bak izin çıktı albüm yapıyor' haberleri türüyor bu kez. Yırtınmıyor musunuz çıkıp doğrusunu anlatayım diye?
- Ben doğrusunu bildikten sonra niye bunun içine gireyim ki! "Dört aydır fizik tedaviye gidiyorum, bacaklarım rahatsız," deyip konuşmamın kime faydası var ki! Haluk ayrıca bu haberlerden çok büyük üzüntü duyuyor, onu da söyleyeyim. Bu kadar medeniyetten uzak biri mi Haluk? Ona nasıl böyle şeyler mal edilebiliyor? Yürür mü böyle sağlıksız bir ilişki?

- Sevgi dolu bir yaklaşımla, hani sizi paylaşmamak adına da böyle ufak bir imada bulunmadı mı?
- Bu bahsettiğin şeyin zerre kadar iması bile olmadı. Mümkün değil! Benim evde oturan bir kadın olmam onu rahatsız eder bir kere! Evde oturan kadın her zaman sarar biliyorsun (kahkahalar).

- Neden çıkar peki böyle laflar?
- Çok matematiksel bir hesap var ortada: Çünkü onlarla sohbet etmiyorum! "Kaçıyor," diyorlar bir de. Haluk'un filminin galasına geliyorum mesela, nasıl kaçmak bu? Olması gerektiği zaman, olmamız gereken yerdeyiz sadece.