kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Birbirlerinin müzik tarzlarına övgüler yağdıran Göksel ile Ferhat Göçer'in ilk konseri 19 Ağustos'ta Çeşme'de. Biletler ise Biletix'te...

Funda Arar ve Kıraç gibi bir ikili değiliz!

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
Göksel ile konser vermeye hazırlanan Ferhat Göçer: Sahnelerin yeni ikilisi olma niyetimiz yok! Funda Arar ve Kıraç gibi olmayacağız..
Efes Pilsen'in düzenlediği yaz konserleri için biraraya gelen Göksel ve Ferhat Göçer, eylül ayına kadar birlikte konserler verecek. 19 Ağustos'ta Çeşme'de başlayacak konserler, 20 Ağustos Antalya, 2 Eylül İstanbul ve 8 Eylül Ankara olmak üzere devam edecek. Birbirlerinin müzik tarzlarına övgüler yağdıran iki şarkıcıdan Ferhat Göçer, "Tecrübelerimizi birleştirip, yeni öğretiler kazanmak için biraradayız. Ama biz ayrılmaz bir ikili değiliz" diyor.

ENERJİMİZ ÇOK TUTTU!
* Nasıl biraraya geldiniz?
Ferhat Göçer:
BKM'den bu proje geldiğinde 'Kimlerle yapabilirim?' diye düşündüm ve aklıma Göksel geldi. Onun tarzını da çok seviyordum ve ona hayrandım ama aklımda soru işaretleri de vardı; olur mu ya da olmaz mı diye... Bir süre önce 'Sarı Sıcak' programına konuk olarak aldığımda enerjimizin çok uyduğunu fark ettim ve kendisine bu teklifi götürdüm. O da çok sevindi.

* Sahnede ikiniz de birbirinizin parçalarını söyleyeceksiniz değil mi?
Göksel:
Evet. Birbirimizin şarkılarını söyleyeceğiz. Mesela ben Ferhat'ın 'Yastayım'ını söyleyeceğim. Ama albümlerimizde olmayan şarkıları da okuyacağız.
F.G: Ben de 'Depresyondayım'ı söyleyerek, sirkülasyonu tamamlayacağım. Gülüyor) İnsanlar beni 'Yastayım'la Göksel'i de 'Depresyondayım'la çok sevdiler. Onlar repertuvarda kesin olacak.

* Size sahnelerin yeni ikilisi diyebilir miyiz?
F.G:
Bizi aynı proje için biraraya gelmiş bir ikili olarak düşünün. Kendi yollarında yürüyen ama bir şekilde müzikal yolculukları içerisinde yolları çakışmış iki sanatçı gibi... Ama sahnelerin yeni ikilisi olma niyetimiz yok! Biz burada tecrübelerimizi birleştirip, yeni şeyler öğrenmek biraradayız. İleride belki ikimiz de birbirimizin albümünde birer parça okuruz ama o kadar. Aman ha! Nükhet Duru-Cenk Eren ya da Funda Arar-Kıraç gibi olmayacağız.