kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Takımların yeni sezon formaları tanıtıldı

Yeni Haber
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonu formalarının tanıtımı yapıldı..
Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonunda giyeceği formalar, antrenman formaları ve taraftar ürünleri düzenlenen bir defileyle tanıtıldı.

YENİ FORMALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki havuz başında kurulan podyumda gerçekleştirilen defilede, çok sayıda futbolcu ve sarı-lacivertlilerin yıldız transferi Roberto Carlos ile aralarında ünlü manken Tülin Şahin'in de bulunduğu mankenler tarafından tanıtılan formalar taraftarların beğenisine sunuldu.

Havuzda su balesi gösterileriyle başlayan geceye Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra, teknik direktör Zico ve yardımcısı Sant'anna, futbolcular ile çok sayıda davetli katıldı.

Mankenlerin taraftar ürünlerini tanıtmasıyla başlayan defilede daha sonra, sırasıyla futbolcular sarı-lacivert ve beyaz şorttan oluşan iç saha formasıyla podyuma çıktılar. Ardından Fenerbahçe'nin 1907 yılında kurulduğu dönemdeki ilk renklerini yansıtan çubuklu sarı-beyaz formayla futbolcular ve mankenler podyumdaki yerini aldı.

Tanıtımda son olarak, Tülin Şahin'in eşlik ettiği Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi için tasarlanan Turkuaz renkteki formayla podyuma çıktı. Carlos ve Şahin'e aynı renkteki formayla diğer futbolcular da eşlik etti. Carlos'un sempatik hareketleri ilgiyle izlenirken, defilenin sonunda manken Şahin, Carlos ile tekrar podyuma çıkarak, Brezilyalı futbolcuya manken yürüyüşü öğretti.

Bu arada, eşi vefat ettikten sonra çocuklarını bir an olsun yanından ayırmayan futbolcu Deniz Barış, defilede Fenerbahçe forması giyen iki minik çocuğuyla podyumda yer aldı. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, defile öncesinde yaptığı konuşmada, Fenerium mağazalarının gelişimini anlatıp, bu gücü yarattığını belirttiği taraftarlara teşekkür ederek, ''2007-2008 sezonunun tüm Fenerbahçelilere bol kupalı geçmesini temenni ediyorum'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü ve formaların yapımcısı Adidas'ın birlikte düzenlediği geceye Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, sponsor firma Cola Turka adına Esas Pazarlama Genel Müdürü Şener Astan, Avea'nın pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı İlker Koçak da katılarak birer konuşma yaptı. Öte yandan defile öncesinde düzenlenen kokteylde Roberto Carlos başta olmak üzere futbolcular davetlilerin ilgi odağı oldu.

Geceye katılanlar Carlos ve diğer futbolculardan bol bol imza alıp, birlikte fotoğraf çektirdi. Gecede Carlos'un yanı sıra Ali, Gökhan, İlhan, Gürhan, Kazım, Alper, Volkan Demirel, Volkan Babacan, Can, Vederson, Güven, Mithat, Uğur, Kemal, Selçuk, Umut, Hikmet ve Mert sahneye çıkan isimler oldu. Geceye katılan Alex, Tümer, Deivid ve diğer bazı oyuncular sahnede yer almadı.

BEŞİKTAŞ'IN 2007-2008 SEZONU FORMALARININ TANITIMI YAPILDI

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen forma tanıtım defilesine, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve davetliler katıldı. Kartal Yuvası ürünlerinin tanıtımıyla başlayan defile, daha sonra basketbol takımları formaları, Sarar firması ürünleri ve finalde de Umbro'nun ürettiği futbol formalarının tanıtımıyla sonuçlandı.

Forma tanıtımı defilesine futbolculardan Ricardinho, Mustafa Doğan, Hakan, Baki, İbrahim Toraman, Bobo, Serdar Kurtuluş, Tello, Cisse, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş ve Emre katıldı. Futbolcular podyumdaki rahat hareketleri ile mankenlere adeta taş çıkartırlar. Futbolcular ile birlikte erkek ve bayan basketbol takımının oyuncuları da defileye çıkarken, yeni transferler Rick Jason Apodaca ve Christian Dalmau da podyumda yer aldı.

Ayrıca, aralarında Şenay Akay ve Tuba Özay'ın bulunduğu mankenlerin yer aldığı defilede futbol takımı için 4 ayrı forma tanıtılırken, futbolcular büyük alkış aldı. Bu arada defilenin sonunda iki manken sırtlarında, geçen günlerde vefat eden tribün liderlerinden ''Optik'' lakaplı Mehmet Işıklar ve geçen ay yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu'nun adlarının yazılı olduğu siyah formalarla podyuma çıktı.

Defile öncesi bir konuşma yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy, Beşiktaş formasının emeğin, gücün ve alın terinin simgesi olduğunu söyledi. Aksoy, taraftarlardan yeni sezon formalarına ilgi göstermelerini de istedi. Öte yandan, defile öncesi Beşiktaş ile Sarar giyim firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmayı Beşiktaş Kulübü adına genel sekreter Kenan Öner, Sarar firması adına da yönetim kurulu üyesi Mehmet Yılmaz imzaladı.

AA
Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Ankaragücü 0 0 0 0 0 0 0
2 Ankaraspor 0 0 0 0 0 0 0
3 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0
Tümünü göster...
4 Bursa 0 0 0 0 0 0 0
5 Denizli 0 0 0 0 0 0 0
6 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0
7 G.Birliği 0 0 0 0 0 0 0
8 G.Birliği Oftaş 0 0 0 0 0 0 0
9 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0
10 Gaziantep 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0
12 Kayseri 0 0 0 0 0 0 0
13 Konya 0 0 0 0 0 0 0
14 Sivas 0 0 0 0 0 0 0
15 Trabzon 0 0 0 0 0 0 0
16 V.Manisa 0 0 0 0 0 0 0
17 Ç.Rize 0 0 0 0 0 0 0
18 İ.B.B. Spor 0 0 0 0 0 0 0
Haftanın Maçları
1. Hafta
 İ.B.B. Spor Fenerbahçe  
 Gaziantep Kasımpaşa  
 Beşiktaş Konya  
 Kayseri V.Manisa  
 Ankaraspor Ankaragücü  
 Denizli Bursa  
 Trabzon Sivas  
 Galatasaray Ç.Rize  
 G.Birliği G.Birliği Oftaş