kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
RAHŞAN GÜLŞAN

Yasemin Kiremitçi de 'Medyatava'cı çıktı!

Cumartesi günü, arkadaşımız Elvan Demirkan köşesinde, yakın arkadaşı Yasemin Kiremitçi'nin açıklamalarını yayınladı. Yasemin Hanım, son günlerin popüler magazin kahramanı Tuna Kiremitçi'nin eski ve yeni eşi. Elvan ile telefonda konuşmuş ve Elvan da bunu köşesinde yayınlamış. Yasemin Hanım ilk kez konuştuğu için haber ana gazetede sürmanşet, GÜNAYDIN'da ise manşet oldu. Sonra da Yasemin Hanım 'medyatava. com' isimli siteye bir açıklama gönderip kimseye bir açıklama yapmadığını, arkadaşı Elvan'la telefonda konuştuğunu ama bunların yayınlandığını belirtti. Yani Demirkan'ı yalancı konumuna getirdi.

EŞİNİ OKUMUYOR MU?
Burada iki nokta dikkatimi çekti. Birincisi Tuna Kiremitçi, geçen haftalarda "Genç yazarlar, yazılarını 'Medyatava'da çıksın diye yazıyorlar" diyor ve ekliyordu: "Bu yazım da 'Medyatava'ya çıkmazsa kırılırım". Geçen cumartesi gördük ki, açıklamaları GÜNAYDIN'da yayınlanmasına rağmen Yasemin Hanım da yazısını 'Medyatava'ya yolladı. Galiba Yasemin Hanım, Tuna'nın yazılarını hiç okumuyor! Diğer nokta ise Elvan'a yaptığı açıklamalarda söylediği şu cümleyle ilgili: "İclal Aydın'ın hatası, evliliğini henüz bitirmiş ama karısı ile duygusal bağını koparmamış bir erkekle kendi evliliğini aceleye getirmesi. Tuna Kiremitçi belki o dönemdeki ruh halini, kameraların bol olduğu bir ilişkiyle giderebileceğini düşündü ama o hayata ait olmadığını anlaması uzun sürmedi."

HIRSIZIN SUÇU YOK MU?
Biz kadınlar hep bunu yapıyoruz. Yani hırsızın hiç suçu yok! Evliliğini henüz bitirmiş bir adamla ilişki yaşayan kadın mı suçlu? Her şeyi tek başına mı planlayıp hayata geçirdi? Veya yaşanılan olaylardan sonra kendisine geri dönen eski eşine "Bizim bey şöhret düşkünüdür. Benim ayrılığımın acısını şöhret ve kameralarla giderebileceğini düşünmüş. Ne yapayım seviyorum onu ben" diyen kadın mı suçludur? Yoksa bu iki kadına ve onların çocuklarına bu sıkıntıları yaşatan, her ikisinin de toplum önünde küçük düşmesini sağlayan, duygusal tutarsızlık yaşayan adam mı suçludur? Biz kadınlar hep bu hataya düşüyoruz. Bizi aldatanları değil, 'ötekini' ve kendimizi suçlayıp, sevdiceğimizi gönlümüzde aklayıp, her şey düzeldi zannediyoruz. İnşallah Kiremitçiler için artık her şey düzelmiştir!