kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Güzide'den selülit itirafı

Özlem AVCI/ MAGAZİN
Top model Güzide Duran, starların korkulu rüyası olan selülit sorununa nokta koydu: Ben dahil tüm kadınların selüliti vardır!..
Ünlü manken Güzide Duran, plaj sezonunun açılmasıyla birlikte gündeme oturan "Kim selülitli, kim değil" tartışmasına nokta koydu. Kendisi dahil tüm kadınlarda selülit olduğunu söyleyen Güzi, "Dünyaca ünlü top modeller bile bunu itiraf ediyor. Bazen ışık da yanıltabiliyor insanı. Mesela selülitli olduğu söylenen Hülya Avşar'ı çok yakından gördüm ve bence mükemmel fit bir vücudu var. O ışık bana vursa benim de selilütüm varmış gibi gözükebilir" dedi. Zayıflıktan kurtulup, ilerde balık etli bir kadın olmak istediğini vurgulayan Güzide Duran, "Kadın dediğin gerçekten dolgun olmalıdır" şeklinde konuştu.

BODRUM'U SEVMİYORUM
Eylül ayında New York'ta düzenlenecek 'Amerika Moda Haftası'nda Atıl Kutoğlu'nun defilesine çıkacak olan Duran, tatil için Bodrum'u seçmeme nedenini ise "Bodrum açıkçası zevk aldığım, hoşnut olduğum bir yer değil" diye açıkladı. Duran, nişanlısı Moris Kohen'le arasındaki boy farkına dair de şunları söyledi: "Moris ile aramızda boy farkı mı var? Ben hiç görmedim. Ben de, Moris benden uzun diye problem ediyordum! Boy farkı niye sorun olsun ki; bence aşk her şeye değer."
Haberin fotoğrafları