kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yaralı polisin ölümüne neden olduğu Mete Ergün 20 yaşındaydı...

Yaralı polisin fotosu emniyet panosunda

Ferit ZENGİN - İSTANBUL / MERKEZ
Mahalle gençlerinden birini öldüren polis memuru Yücel'in, kavgada vücudunda oluşan yara izleri emniyetin basın panosuna konuldu..
Bağcılar'da gürültü nedeniyle çıkan tartışmada internet kafe işletmecisi Mete Ergün'ü tabancasıyla öldüren polis memuru Erdem Yücel'in yaralı haldeki fotoğrafları, Aksaray Vatan Caddesi'nde bulunan İl Emniyet yerleşkesinin, A blok giriş katındaki basın panosuna "İşte polisin hali" başlığıyla asıldı. Emniyet Müdürlüğü'ne iş ve ziyaret için gelenler fotoğrafları korkuyla bakarken, polisin yaralanmasında kullanılan balta, döner bıçağı, satır gibi kesici aletlerin fotoğrafları da sergilendi.

HALK TEPKİ GÖSTERDİ
Fotoğrafları çok vahşice bulduğunu söyleyen bir çok vatandaş, bu vahşiliğe neden olanlar kadar fotoğrafların panoya asılmasını da yanlış olarak yorumladı. Pasaport ve oturum tezkeresi işlemi için emniyete gelen yabancı uyruklu şahıslar ile turistler ise durumu "üzüntü verici" diye yorumladı. Bağcılar'da 26 Haziran 2007 gecesi meydana gelen olayda, polis memuru Erdem Yücel'in yaptığı tartışma kavgaya dönüşmüştü. Ergün'ün arkadaşları Yücel'e satır ve bıçaklarla saldırmıştı. Polis Yücel, önce havaya ateş etmiş, saldırının sürmesi üzerine Ergün'ü göğsünden vurup öldürmüştü.