kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Demet Akalın ile Alişan yeni şov programları için çok heyecanlı.

Veliaht polemiği şov oldu

Bülent İPEK MAGAZİN
Alişan, geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses ile arasında yaşanan 'veliaht' polemiğini ekrana taşıdı. Ünlü şarkıcı, bugün başlayacak 'Daha Ne Olsun' adlı eğlence programında kendi prensini seçecek..
İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz aylarda önce Alişan'ı ardından Nihat Doğan'ı veliahtı göstermesiyle başlayan polemikten, bir TV programı doğdu. O dönem ortamı geren tartışmayı, espriye çeviren Alişan, Demet Akalın'la hazırladığı 'Daha Ne Olsun' adlı programda kendi veliahtını seçecek.

ŞARKI SÖYLETECEK
Demet Akalın ve Alişan'ın sunacağı 'Daha Ne Olsun' adlı program, bu akşam ilk bölümüyle Fox TV'de yayınlanacak. Programın konukları ise, Seda Sayan ile Davut Güloğlu olacak. Skeçlerle renklenecek programın 'Alişan Velihatını Seçiyor' bölümünde ise Alişan, sokakta vatandaşlara şarkı söyleterek, prensini bulmaya çalışacak. Bu akşam saat 22.00'de start alacak programı 'Çek Gönder' isimli bölümünde ise izleyiciler; Alişan, Demet Akalın ya da şova konuk olan sanatçıların bir şarkısına klip çekip, gönderecek. Seçilecek 3 klip de 'Daha Ne Olsun'da yayınlanacak.
Haberin fotoğrafları