kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kibarlığıyla onun kalbini çaldı

Güzel star Jennifer Aniston, bir süredir İngiliz model Paul Sculfor'la aşk yaşıyor. Sculfor'ın kibarlığından etkilenip kendisini aşkın kollarında bulan Aniston, ünlü model ile Malibu'daki görkemli evinde yaşıyor..
Yaklaşık 7 yıl evli kaldığı ünlü aktör Brad Pitt'i Angelina Jolie'ye kaptırdıktan sonra; uzun süre kendisine gelemeyen Jennifer Aniston, aşk orucunu 'Ayrılık' filminde başrol paylaştığı Vince Vaughn ile bozmuştu. Geçtiğimiz aylarda da Vaughn ile yollarını ayıran güzel yıldız, şimdilerde ünlü İngiliz model Paul Sculfor ile aşk yaşıyor.

BAŞINA BUYRUK
Geçtiğimiz günlerde Sculfor'ın Kate Moss'la kokain partisi yaptığına dair çıkan haberlere inat; Aniston ailesinin 'Dikkatli ol' uyarılarını dinlemeden aşkının peşinden gidiyor. Aniston, Courteney Cox ile Los Angeles'ta bir akşam yemeği yerken ortak arkadaşları sayesinde Paul Sculfor ile tanıştı. Tanıştıkları ilk anda birbirlerinden etkilendikleri söylenen 38 yaşındaki güzel yıldız ile ondan iki yaş küçük olan Sculfor, kendilerini bir anda yeni bir aşkın içinde buldu. Ünlü aktrisin yakın çevresi aynı zamanda eski bir boksör olan Sculfor'ın yakışıklılığıyla güzel yıldızı baştan çıkardığını düşünüyor.

BAŞINA BUYRUK
Aniston ise; çevresine Sculfor'ın kibarlığından çok etkilendiğini söylüyor. Arkadaşları, Sculfor'ın ilişkilerinde çok fedakar bir erkek olduğuna dikkat çekerek "Bir kadını nasıl mutlu edeceğini çok iyi bilir, esprili ve neşeli bir erkektir" yorumunu yapıyor. Jean Paul Gaultier ve Levi's gibi markaların modelliğini yapan Sculfor ile Aniston'ın aşkı dolu dizgin sürüyor.
Haberin fotoğrafları