kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
CÜPPEYİ REKTÖR GİYDİRDİ Yavuz Donat doktora beratını aldıktan sonra Rektör Prof. Dr. Yener Gülmez’in elinden cüppesini giydi.

Donat'a fahri doktora

Bora ERDEM
Çukurova bölgesinin tek vakıf üniversitesi olma özelliğini elinde bulunduran Çağ Üniversitesi SABAH Gazetesi yazarı Yavuz Donat'a "Fahri Doktora" payesi verdi. Üniversitenin 2006-2007 akademik yılında mezuniyet töreninde Rektör Prof.Dr. Yener Gülmez, Donat'a doktora beratını verip cüppe giydirdi. Yüksek lisans mezunları adına Hacı Mehmet Güdül, lisans- önlisans mezunları adına Zeynep Havva Ayaz'ın konuşma yaptığı törende Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Gülmez, "Fahri Doktora" unvanına layık görülen Yavuz Donat'a diploma ve beratını verdi. Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyeti adına ise plaketi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Lütfi Bayboğan takdim etti.

'GELDİM VE GÖRDÜM'
Heyecanlı olduğu gözlenen Yavuz Donat, "Böylesine bir onura layık görülmenin heyecanını yaşıyorum. Benim için hayatımın en önemli günlerinden biri" dedi. Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Lütfi Bayboğan da "0 yıl içinde yaklaşık 30 milyon dolarlık bir yatırımı hedefliyoruz" dedi.