kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tepeden tırnağa estetik

ESRA TÜZÜN
ESRA TÜZÜN
Sınır tanımayan estetik operasyonlar sayesinde artık vücudunuz yeni baştan şekillenebiliyor. Karın germe, liposuction, bacak germe ve kalça küçültme ameliyatları birarada uygulanabiliyor. Sarkan memeler toparlanıyor, bacak için geliştirilmiş silikonlarla sütun gibi bacaklar yaratılabiliyor..
* 40 yaşındayım. Son 10 yıldır 107-113 kilo arasında gidip geliyorum. Daha fazla kilo veremiyorum. Hipotroidi hastasıyım. Bacak yapım tamamen kalın ve selülitli. Estetik cerrahi ile bacaklarıma yapılacak bir şey var mı?
Tabii ki var. Hormonal yapınız ameliyat öncesi incelenmeli. Gerek liposuction gerekse keserek bacak germe ve vücut şekillendirme işlemleri yapılabilir. Karın germe, liposuction, bacak germe ve kalça küçültme amaliyatları birlikte uygulanabilir. Yani vücudunuz baştan şekillendirilebilir.

* Bacaklarım eğri düzeltmek için ne yapabilirim?
Yarım saatlik bir ameliyatla, göğüs silikonlarının bacak için geliştirilmiş formları uygulanarak ciddi bir düzeltme sağlanabilir ve ömür boyu vücudunuzda kalabilir. Bu silikonların hiçbir riski yoktur. Sabah ameliyat olup akşam eve gidebilirsiniz. Bir haftalık dinlenmeden sonra koşmak ve spor dahil her türlü hareketi yapabilirsiniz.