kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Seda Sayan'ın yeni sevgilisi Tamer Karadağlı mı?

Dün Kanal D'de yayınlanan Sabahların Sultanı programında magazin dünyasına bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Nihat Doğan'dan ayrılan Seda Sayan'ın Tamer Karadağlı ile birlikte olduğu, Müge Anlı ve Arto tarafından canlı yayında ima edildi. Müge Anlı, bu konuda kendisine ulaşan istihbaratı Seda Sayan'ın kulağına söyledi ama hassas yaka mikrofonları yüzünden bu ismi herkes duydu. İşte o konuşmalar:
ARTO: Dün geceyi kimle geçirdin çok merak ediyorum?
SAYAN: Ne biçim konuşuyorsun sen?
SERENGİL: Nihat gelip vuracak onu.
SAYAN: Daha çok erken. Ben öyle bir insan mıyım? Dediler ki benim için "Bu birini yedekledi ki ayrıldı dediler..."
ARTO: Buraya yazıyorum, 30 gün içinde Bodrum'da havuz başında biriyle yakalanmazsa görüşürüz.

SEDA AMERİKA YOLCUSU

SAYAN: Önce Amerika'ya gideceğim, sonra Bodrum'a gideceğim. Ayrıca 20 gün sonra 1 ay sonra başka bir şekilde resmim çıkabilir. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Hesap veremeyeceğim hayatımda hiçbir şey yok. Ben bekar bir kadınım. Kimsenin canını yakmadıktan sonra, kimsenin kocasını sevgilisini ayartmadıktan sonra, kimseyi ilgilendirmez.
ARTO: Boşanmış birisi olabilir mi?
SEREN SERENGİL: Niye böyle sorular soruyorsun?
SAYAN: İçine mi doğdu?
ARTO: Bir fal çıktı. Biriyle olabilir diye.
MÜGE ANLI: Bana bugün bir mesaj geldi seninle ilgili onu söylüyor. Bir isim söyleniyor, Seda Sayan onunla birlikte diye. O ismi söyleyemem.
ARTO: O isim söylenirse ortalık karışır.
SAYAN: Söyleyin kim? Söylemeniz lâzım. (Bu arada Müge Anlı'nın, Seda Sayan'ın kulağına söylediği "Tamer Karadağlı ile birlikte deniliyor" şeklindeki sözleri izleyicilere ulaştı. Arto da "Çocuklar Duymasın, yapmayın böyle şeyler" diyerek imada bulundu.)
SAYAN: "Çok ayıp. Hakikaten çok ayıp hem de komik."
ANLI: Niye canım, yakışırsınız.
SAYAN: Ben dünden beri burada anlatmaya çalışıyorum. Kardeşim dediğiniz insanla bile ayrıldığınızı söylediğiniz an bir sürü yakıştırmalar yapılır. Ama ne zaman ne olacak bunu hiç kimse bilemez. Espri bir yana ama, ben çok sevdiğim bir insandan ayrıldım. Ne benim ne onun ikinci bir insan yüzünden bitmedi. Bizimki inattı. Ne ona bir laf söyletirim ne de kendime. Şu anda yeni birine hazır değilim, bunu o da çok iyi biliyor, hazır olmadığımı. Kendi kendimi motive ediyorum. Vallahi billahi başka bir şey değil. Yoruldum sadece. İnsan kedisinden ayrılsa üzülüyor. Benim için kesinlikle bitmiştir. Asla dönüşü yok. Dönsek de 15 gün sonra aynısı olacak. Artık suyu çıktı. Bugün bunu tartışmayacağız.