kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şenay Akay'ın defileye kendi makyözünü getirmesi alaturka bir assolist tavrı olarak değerlendirildi. Alay konusu olan Şenay Akay'ın 26 Haziran'daki 'A La Mode' organizasyonlarının kapanış defilesi 'Ece Sükan Vintage Show'da yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Makyaj inadı alay konusu!

'Designloft' defilesine makyözüyle gelip "Benim istediğim makyaj yapılacak" diyen Şenay Akay, çok sert kayaya çarptı! Makyajı silindi; diğer mankenler ise gülmekten krize girdi..
Büyük tepki gösterdiler
Son günlerin önemli moda olayı 'A La Mode' organizasyonları çerçevesinde gerçekleştirilen 'Designloft' defilesinde ilginç bir olay yaşandı. Uzun süredir 'A La Mode' defilelerinde podyuma çıkamayan Şenay Akay; Esin Maraşlıoğlu tarafından defile kadrosuna alındı. Ancak Akay, makyözünü getirip, kendi makyajını uygulatmak istedi. Defilenin makyaj konseptini belirleyen kozmetik devi MAC yetkilileri ise buna tepki gösterdi.

Fıkra gibi anlatılıyor!
Dünyaca ünlü birçok modacının podyum makyajını belirleyen MAC yetkilileri, bu tür defilelerde modellerin kendi makyajlarını uygulama lüksleri olmadığını söyledi. Bunun üzerine Şenay Akay'ın yüzündeki makyaj iyice silindi. Defilede podyuma çıkan diğer mankenler bu olayı bütün gece fıkra gibi birbirlerine anlatıp kuliste gülme krizine girdi.