kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Çeşme'de neler oluyor neler?

Tatile çıkmış futbolcular, yeni açılan mekanlar, erkeklerin yanında solda sıfır kalan İzmirli kızlar! Ey denizkum- güneş hasretiyle yanan okur; Çeşme'den flaş! flaş! haberlerim var. Hadi önce beach club'lardan başlayalım, kızgın kumlardan serin sulara atlayalım. Bu sezon da yine yeni yeniden favorim 'Sole Mare'. Peki neden Sole Mare? 1. Aya Yorgi'nin her daim süt liman denizi 2. Nefis buzlu karpuzkavun içkisi 3. Burası futbolcuların tek adresi! Daha havlumuzu mindere yeni sermiş, göbeğimizi içimize mi çekelim yoksa salıp koy mu verelim diye düşünürken dakika bir gol bir kimi görelim? Tümer Metin! Zaten sarı lacivert Dolce&Gabbana şort-tişört takımıyla görmemek imkansız.

PLAJDA AYAK TENİSİ
Peşinden, aile sefasındaki Yasin, beyaz peynir kıvamındaki Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve diğerleri. Neredeyse hepsi Çeşme Sheraton'daki süitlerde kalıyor. Hazır Sheraton demişken, bu yaz yenilenen Sheraton'un SPA'sında masaj yaptırmak da çok 'trendy'. Sole Mare'de futbolcular saat 15.00 dedin mi 'ayak tenisine' başlıyorlar. Size de çimlere yayılıp, mayolu ve kaslı vücutların maçlarını seyretmek kalıyor. Ha çok pardon, ayak tenisi ne mi? Ben de ilk defa gördüm, bir bilene sordum, öğrendim! Futbolcuların antrenmanlarında da yaptıkları bir spor. Çime kuruyorlar, ortada tenis filesi var. Topa ya ayakla vuruyorlar ya da kafa atıyorlar! Maç bitti, sıra denize girmeye geldi! Aman tanrım gözlerim doğru mu görüyor? Gamze Özçelik olayının başkahramanı Gökhan Demirkol, magazin deyimiyle iki kız arkadaşıyla'sere serpe' yatıyor. İnsanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler. Şaka gibi ama kucağından bilgisayarını, elinden de cep telefonunu düşürmüyor. İnsan okuduğu onca haberden sonra bu sahne karşısında tedirginliğe kapılıyor. Kırmızı üstüne 'Love Story' yazan havlusunun üzerimde yarattığı etkiyi hiç anlatmıyorum

NERDE İZMİR'İN KIZLARI?
Şimdi gelelim dillerden düşmeyen İzmir'in kızlarına. Ah nazara gelmişler, göze gelmişler vallahi! Bu yaz Çeşme plajlarındaki en dikkat çekici şey, erkeklerin kızlardan kat kat güzel olmaları. Üşenmeyen gelsin de görsün. Kızlarımız bir deri bir kemikler, en moda bikinileri giymişler, bronzlukta kusur etmemişler falan filan da yüzlerinden düşen bin parça. Nerede yazılara konu olan neşeli, bir salındı mı plajı sallayan, çakkıdı çakkıdı İzmir'in kızları? Biraz da diğer mekanlardan bahsedelim, arkamızdan ağlarlar sonra. Tolga Çinkitaş'ın işlettiği 'Caliente' bu sene 'Mojito' adıyla yine Dalyan'da, önümüzdeki haftadan itibaren de geceleri 'Discorium' olacak! Alaçatı'daki Babylon da geçen hafta sonu 'Oldies Goldies' partisiyle açıldı, tam yanına da Asmalımescit'te odun pizzalarıyla zirve yapan Otto! Üstelik plajıyla... Önümüzdeki günlerde gelişmeler sıcağı sıcağına bu köşede. Aman bol korumalı kreminizi sürmeden güneşe çıkmayın!