kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Avşar Kızı sezonu açtı

Geçtiğimiz haftasonu sahne almak için Kıbrıs'a giden ünlü sanatçı Hülya Avşar, sahne öncesinde günübirlik tatil yaptı. Sezonun ilk bikinili pozunu veren Avşar, selülitleri ile dikkat çekse de gayet rahat davrandı..
Geçtiğimiz haftasonu Kaya Artemis Oteli'nde sahne almak üzere Kıbrıs-Magosa'ya gelen Hülya Avşar, yaz sezonunu açtı! Kızı Zehra ve kayınvalidesi Gülümser Çilingiroğlu ile gündüz iskeleden denize giren Avşar, bikinili haliyle uzaktan kendisini izleyen gazetecilere poz verdi... Avşar, deniz keyfi sonrasında, 'yüzünü gerdirdi' söylentilerine cevap verdi:

GERDİRMEDİM!
"Gerdirmeye ihtiyacım yok! Benim yaşımdaki birinin estetik yaptırması için çok erken bir yaş bu. Kadınlar vücutlarının beğenmedikleri bölgelerini düzelttirebilir. Nesi yanlış? Yaşım ilerledi, çocuk yaptım. İleride gerekirse estetik yaptırabilirim!" Avşar daha sonra konser için özel bir hazırlık yapmadığını anlattı: "Sadece deniz ve güneşin tadını çıkardım. Herkes sahne öncesi üç gün önceden hazırlıklara başlar, dinlenir. Ben tersine spor yapıyorum. Titizlendikçe aksilik çıkıyor çünkü..." Avşar, gezetecilerle yaptığı sohbet sırasında 'albüm tövbesini' bozduğunu da müjdeledi: "Haziran'ın 28'i gibi albümüm çıkacak. 'Olağanüstü bir albüm' gibi şeyler söylemek istemiyorum. Eski şarkılardan oluşuyor. Zaten albüm satışlarındaki sıkıntıları biliyorsunuz. Korsan satışların olumsuz etkileri var. Bu ara ben, Petek Dinçöz ve Mustafa Sandal yeni albüm çıkarıyoruz. Hepsi de kaliteli albümler. Ancak ben de iddialıyım" dedi. Hülya Avşar, "Kiminle düet yapmak istersiniz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Tarkan'la hiç düet yapmadım. Olursa mutluluk duyarım."

ENERJİM AŞKTAN!
Keyfi hayli yerinde olan Avşar, "Enerjinizi nereden alıyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Her zaman enerji doluyum. Ama bunda aşkın da büyük etkisi var. Ne kadar sürer bilmem ama bu duygu, sevgiye dönerse daha uzun sürer." Avşar, böylece Sadettin Saran'a olan aşkını bir kez daha vurgulamış oldu.
Haberin fotoğrafları