kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
1-2007 ilkbahar/yaz modasında uzay çağı trendini Pacorabanne ve Piere Cardin'in, 1960'lardaki fütüristik koleksiyonların havasını yansıtan kıyafet ve aksesuarlarını bir arada görüyoruz. Fendi, Dolce & Gabbana, Balenciaga'da da bol bol metalik renkli elbiseler ve aksesuarlar göreceğiz. Takılarda iri yüzükler, kalın bilezikler, sıra sıra takılan zincirler göze çarpıyor. Çantalar ya çok büyük ya da çok küçük ve metalik renkler, leopar desenler krokodil baskılar rugan ve parlak taşlar hâkim. Ayakkabılarda da platform topuklar göze çarpıyor. Ayrıca geçen sezon moda olan babetlerin de metalik ve altın renkli versiyonları oldukça moda. Dev çerçeveli gözlükler de bu sezonun trendleri arasında. Kemerlerde ise 80'li yılların izini taşıyan büyük tokalı rugan olanlar oldukça moda.

2-Banlieue 6080'de Black Label ile lezzetlendirilmiş Arjantin steak yenilir, J&B ve Mojito içilir. 3Pink Martini'nin son albümü Hey Eugene, Suat Ateşdağlı'nın Bosphorus Night'ı, Dany Brillant'ın Histoire D'un Amour'u, Onno Tunç Şarkıları dinlenir.

4-Heroes izlenir.

5-Eğlenmek için; Cahide, Anjelique. Tatil için; Mikonos.

6-Rhonda Byrne-Secret, Yankı Yazgan-Kalp Çarpar Böler. Murathan Mungan- Kullanılmış Biletler ve Murat Belge-İstanbul Gezi Rehberi.

7-Şort alınır, capri pantolon alınmaz.

8-Hükümetin başına kimin geçeceği konuşulacak.
Haberin fotoğrafları