kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mabbas (dj)

10.06.2007
1-2007 yazında aşırı sıcakların hâkim olacağını göz önüne alacak olursak yaz aylarında mümkün mertebe 'giyinmemeyi' tercih edeceğiz. Kısa kollu, hafif kumaştan üretilmiş gömlekler, diz altı pantolonlar, birçok kişi antipatik bulsa da parmak arası terlikler fazlaca rağbet görecek.

2-Bolca yaz meyvesi, sebze, dondurma, deniz mahsullerinden şaşmamak ve kırmızı etten, ağır yemeklerden kaçınmak çöl sıcaklarında elzem gözüküyor. Güzel gün batımlarında meyveli frozen'lar, hızlı partilerde ise buz gibi biralar yaz aylarının kurtarıcıları olacaktır. Tüm bu saydıklarımı huzur içinde yapabileceğim ve yaz aylarını çekilir kılacak mekân ise Babylon Alaçatı.

3-Yaz aylarında çeşitli festivallerde sahne alacak isimlerden James, Groove Armada, Marilyn Manson, CSS, Underworld, Beastie Boys, Blonde Redhead, Antony and Johnsons, The Rapture, The Magic Numbers, Booka Shade, The Smashing Pumpkins, Manic Street Preachers, Sinead O'Connor, Franz Ferdinand, Piano Magic, Cocorosie, Beirut konserleri kaçırılmamalı.

4-28 Weeks Later, Grindhouse, Disturbia, La Mome, Dnevnoy Dozor merakla beklediğim filmler. Dizilerden Dexter, Lost, Battlestar Galactica favorilerim. Heroes'u takip etmekle birlikte henüz ısınamadım. Roma'nın ikinci sezonu için de sabırsızlanıyorum.

5-Tatil için Alaçatı ve Çeşme, yurtdışı müzik festivalleri için Frequency (Salzburg) ve Sziget (Budapeşte), The Police konseri (Münih). Hafta arası akşam yemeği için Sortie, sinema salonu için Kanyon, eğlence için Babylon Alaçatı.

6-James Baldwin'den Sokağın Dili Olsa, Jose Saramago'dan Körlük.

7-Haagen Dazs dondurma, orijinal müzik CD'leri, yerli yabancı müzik dergileri, Fenerium ürünleri, sert aromalı kahveler, konser bileti.

8-Marilyn Manson konseri, Radar Live ve seçim sonuçları.
Haberin fotoğrafları