kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

ESRA ÇORUH (SABAH moda editörü)

10.06.2007
1- Bu yazın 'hit'i elbiseler. 60'lı yılların shift mini elbiseleri, göğüsten bollaşan trapez elbiseleri yazın en favori parçaları. Altın zincir takılar, kalın rengarenk bilezikler, dümdüz sandaletler ve büyük boy çantalar yaz için vazgeçilmez aksesuarlar. Tek parça mayolar ya da mayokiniler plajlarda boy gösterecek. Güneş gözlüklerinin en 'XXL'ları takılacak. Metal altın çerceveli ya da kemik gözlükler çok moda. Erkekler ince gömleklerle kargo şortlar giyecek. Ayaklarına güvenen erkekler sandalet ve Havaianas'lar, diğerleri de Converse yerine Superga lastik ayakkabılar giyecek.

2-Yazın sıcak günlerinin en favori yemeği buz gibi karpuz olacak. Izgara balık, karides ya da langusta ve yanında salatasız yaz düşünemiyorum. Deniz mahsulleriyle buz gibi beyaz şarap, öğlen plajda buz gibi bira, akşamüstleri de frozen içeceklerden yine vazgeçilmeyecek.

3-Yaz ruhunu yansıtan Latin House'lar ve tabii ki vazgeçilmez disco ve funky parçalarla coşacağız.

4-Yaz günlerinde izlenecek en güzel şey

5-Hafta içi Anjelique, perşembe ve cuma akşamları Nuteras, cumartesi bütün gün Kilyos Burc Beach'e gidilir. Pazar günleri evlerde barbekü partileri yapılır. Tatil için Türkbükü ve Alaçatı artık 'out'. Tekneyle mavi yolculukta daha özel seyahatler, Yunan sahilleri yazın vazgeçilmezi olacak.

6-Secret kitabını beğendiyseniz daha da ötesine gidip Lynda Madden Dahl'ın Thousand Whispers, Joe Vitale'nin Life's Missing Instruction Manuel'ı hayatla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Her türlü dergi, plaj ve havuz kenarlarında keyif yapmak için...

7-Yazın en güzel alışverişi indirimden önümüzdeki sezon için parçalar yakalamak olacak. 8Seçim ve susuzluk.
Haberin fotoğrafları