kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Banu Alkan Murat Taºdemir’le...

'Seda Sayan, Murat'ın peşinde'

-Hayatınıza biri 'aristokrat', diğeri taşralı iki erkek soktunuz. İkincisi Murat Taşdemir. Neler oluyor o cephede, kaybettiğinize inanmıyor, savaşı sürdüyor musunuz?
- Hayatı boyunca Banu Alkan'ın aşkı olarak kalacak bir erkekten bahsediyorsun. Sence ben bu savaşı kaybetmiş bir kadına mı benziyorum?

- Ama Murat Taşdemir bir başka kadından çocuk beklediğini söylüyor...
- İsterse 10 çocuğu olsun artık... Ben hep neye üzülüyorum biliyor musun? Afrodit unvanını yaratanlardan Güneri Civaoğlu bile, benim evime her gün 50 tane pembe gül yolladığını unutup- ki çok değer veririm kafa yapısına- sadece para kazanmış ama bilgisiz starlara değer veriyorsa, ben hepsine birden gülüyorum. Murat'a da öyle gülüyorum...

- Murat Taşdemir sizin sayenizde biraz tanındı ama sonunu getiremiyor ve galiba terse kürek çekiyor. Ne dersiniz?
- Uzun vadede akıllı olsaydı çok iyi gidebilirdi ama taşıyamadı. Çok tuhaf, beni de yorumlayamadı. Ben Cartier bir tektaşım diyelim, o beni misket yaptı. Sokaklarda oynuyor benimle, tıpkı bir sokak çocuğu gibi. O kadarını anlıyor. İçinde bir o kadar da cevher taşıyor ama kendindeki cevheri bulamıyor.

- Karısını nasıl buluyorsunuz?
- Ben buna cevap verir miyim güzelim? Varoş cingözü bir hanım sonuçta. Daha öyle varoş cingözleri var ki sırada...

- Kim mesela?
- Murat'ın hayatına kim girerse girsin, sıradan olacaktır benim yanımda. Ben Murat'la sürekli telefondayım. Size çok daha ciddi bir tahminde bulunayım; Seda Sayan, Murat Taşdemir'in peşinde. Uzun zamandır hem de... Şimdi Nihat'tan da ayrıldı, hedef Murat Taşdemir. İçgüdüleri iyi takip ederim, benden size söylemesi... Ben 'dünya kadını Banu', o nereliydi Şebnemciğim?

- Kadırgalı... E, peki siz ne yapacaksınız?
- Ben hayatımın üçüncü erkeğini yaratacağım, bunu hissediyorum. Cahide bana çok iyi gelecek.