kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fazla kilolarından kurtulmak için Bodrum’a gelen Alkan, en yakın zamanda güzelleşip İstanbul’a dönecek.

'Cartier tek taştım, Murat beni misket yaptı Çünkü o bir sokak çocuğu'

Pembe bir sanrı nöbeti gibi konuşuyor Banu Alkan. Bazen al al oluyor, bazen altın suyuna batıp çıkıyor... Türkân sultanımız, Ajda divamız, Müslüm babamız, Orhan ağabeyimiz ise, Banu da sürreal ikonumuz... Şimdi bir gece kulübüyle anlaşan Alkan, "Kendimi bulacağım," derken, eski nişanlısına da gönderme yapıyor..
-Markaları, para bolluğunu ve jetset'in gittiği yerlerde bulunmuş olmayı bir kenara koyarsak, geriye ne kalıyor Banu Hanım?
- İçimdeki çocuk kalıyor, bebek tarafım... Ben hâlâ onu içimden atamıyorum. Hayat çok zor, benim o çocuğu bırakmam lazım, ama o kendisi gitmiyor.

- Onu siz bırakmak istemiyorsunuz bence, neden?
- Bugün var, yarın yokuz. Bunu bile bile onu bırakamam ki... Ama bırakmadığım için de yalımı, yaşam tarzımı kaybettim, insanların kötülüklerine maruz kaldım.

- Porselenler, varaklar, saatler, mücevherler niçin bu kadar önemli sizin için?
- Hiç önemli değil. Ben toprak kızıyım, ben testiden su içmeyi de çok seviyorum. Ama bütün güzellikler insanların hakkı. Kraliyet aileleri en güzel kadehlerden sularını içiyorlarsa, o güzel kadehler insan için yaratılmışsa, neden önemli olmasın? Ben de bütün insanlar gibiyim. Güzele baktıkça, beynimde bir hormon salgılanıyor, bütün samimiyetimle hissediyorum o bahsettikleri salgıyı. Vazgeçilmez bir salgı, herkes gibi bana da mutluluk veriyor.

- Bir şeyin 'marka' olması kafanızda nasıl bir yerde?
- Marka, kalite demek. Kalite de huzur demek. Marka benim için şuradaki temiz deniz suyu gibi bir şey. Şimdi siz temiz su dururken, kirli suya girmek ister misiniz? Marka temizliktir benim için, keyiftir. Cemil İpekçi basmadan nefis bir elbise dikmişti Azra'ya, çok kaliteydi. Fakat ben her zaman 'ipek saten' derim Şebnemciğim, giy giy eskimiyor, bir de üstünüzde kayıyor... Anlatılmaz, başka bir şey o.