kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Cahide ikinci doğuşum olacak'

Şebnem AKSON
-İzzet Çapa sizi Cahide'de programa nasıl çağırdı?
- İzzet, herkes adına dahice bir teklifle geldi bana. 12'den vurdu yani. İnsanlar beni Cahide'de gördüklerinde, o en yüksek seviyedeki insanlar bile bana bir ilaheymişim gibi dokunmaya, çığlıklar atmaya başlıyor. İnanın, merdivenlerden inişim izdiham içinde 15 dakikamı alıyor. Dünya sineması benim gibi büyük bir efsaneyi kaybetti ama Cahide benim ikinci doğuşum olacak, inanıyorum.

- Şarkı söylüyor musunuz?
- Playback yapıyorum. Sadece üç şarkılık bir program değil ama. 09.00'da başlıyorsam, 01.00'de bitiriyorum. İnsanlar etrafımda bana bir kraliçeymişim gibi davranıyor, kendimi çok iyi hissediyorum.

- Ama geçen hafta yoktunuz?
- Öyle ama İzzet beni sıkıştırmaz. Ben bu yaz o kadar farklı olaylar yaratmak istiyorum ki. Birkaç kilo fazlam var. Yüzmek, kilo vermek ve yanmak istiyorum. İzzet de "Parayı peşin aldı, beni yarı yolda bırakır mı?" diye düşünecek diye ödüm kopuyor. Ama "İzzet, kendimi iyi hisseder hissetmez, yanındayım!" bebeğim.

- Neler olacak bu yaz Cahide'de?
- Sürpriz... Piyanonun içinden bile çıkabilirim, büyük bir şov hazırlığı içindeyiz. 15 gün gibi çok kısa bir süre içinde kilolarımdan kurtulmak, program esnasında 'oram açıldı, buram gözüktü' diye üzülmemek için bunu yapıyorum. İzzet ayaklarıma kumsal kumları getirtecek sahnede bana, ona layık olmalıyım. Zaten bazı haftalar gelemeyebileceğimi kendisine izah etmiştim. Yüzde 100 iki hafta sonra oradayım.

- O ölçüden çok uzak olmanıza rağmen, göz göre göre "90-60-90"ım demiştiniz. Bunu nasıl yapabildiniz?
- Şekerim, ben o fazla kilolarımı versem, hakikaten 90-60-90 bir kadınım. Belimin oyuğu, kalçamın gelişi, kemik yapım. Bugün o kiloyu vereyim, 15 günde ben gene 90-60-90'ım. Benim ölçülerim bu. Ayrıca Türkiye'de insanlar 90-60-90'ın ne ölçüsü olduğunu dahi bilmeden, onun ne demek olduğunu onlara öğretmiş kadınım.