kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ünlü isimler Air Race'te buluştu

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
Dünyanın en iyi akrobasi pilotlarının katıldığı 'Red Bull Air Race World Series' hava yarışlarının dördüncü ayağı İstanbul Haliç'te kurulan parkurda gerçekleşti.

Sosyete kaçırmadı
Sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin göze çarptığı uçak gösterilerinde; yarışları izleyenler arasında ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile eşi Mustafa Erdoğan, şarkıcı Yonca Evcimik ve sosyetenin tanınmış simalarından Eda Taşpınar ile Leyla-Mehmet Günyeli çifti gibi birçok ünlü isim vardı. Unimeks Holding'in patronu Kerem Üstünkaya ile evliliklerinde problemler yaşayan Esra Üstünkaya da geçtiğimiz gün oğlu Fabio Suarez ile hava yarışlarını izlemek için soluğu Haliç'te aldı. Boyunu geçen yakışıklı kavalyesiyle birlikte yarışları izleyen Esra Üstünkaya beyazlar içerisinde bir hayli şıktı.

Fotoğraf çekti
Alarko Holding'in veliahtlarından başarılı iş kadını Leyla Alaton Günyeli ise eşi Mehmet Günyeli ile mutlu bir şekilde evliliğini sürdürüyor. Fotoğraf sanatıyla ilgilenen Mehmet Bey; eşi Leyla Hanım'la birlikte dünyaca ünlü gösteri uçaklarının yarışını izlerken, bol bol uçakların fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi.
Haberin fotoğrafları