kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Barda (D Home)

dvd ekranı

Yavuz Baydar
Barda (D Home) Film: * * * / DVD ekstralar: * *
Serdar Akar, Gemide ile başlattığı şiddet analizlerine, İstanbul'da yaşanan gerçek bir olayla devam ediyor. Kendi halinde mutluluk mutsuzluk yaşayan sekiz genç bir gece bara giderler. Son biralarını içerken bela bunları bulur. Çıldırmanın eşiğindeki beş genç tarafından rehin alınırlar. Saatlerce dayak, işkence ve tecavüz... Gerçeklere dayalı öykü sarsıcı, irkiltici.

Happy Feet / Neşeli Ayaklar (Tiglon) Film: * * * * / DVD ekstralar: * *
Kahramanlarımız İmparator Penguenler. Hepsi şarkı söylemeye meraklı. Ama aralarında berbat sesiyle dışlanan Mumble da var. Bu nedenle kendini kapı dışarı edilmiş halde bulan Mumble, Adelie Amigolar adlı gruba katılır. Böylece kafadar ekip buzullarda neşe dolu bir serüvene dalar gider.

Desperate Housewives / Sezon 2 (Buena Vista / Tiglon) Dizi: * * * * / DVD ekstralar: * *
Wisteria Lane'in bahtsız kadınları tüm endişeleri, tutkuları, sırları, karmaşık ilişkileriyle ikinci sezona fırtına gibi giriyor. Susan, Mike'le ilişkiyi sürdürürken, Bree'nin eczacıyla münasebetleri iyiye gitmiyor. Lynette ise çalışma yaşamına dönüyor... İlki kadar yoğun, ilkinden daha hareketli.

All the King's Men (Sony Pictures) Film: * * * * / DVD ekstralar: * * * *
Bu enfes film nedense Türkiye'de vizyona girmedi. Oysa politik yanı hayli kuvvetli. Popülist bir siyasetçi vicdanını iktidara satarsa neler olur? İzleyin ve görün. Günümüzle de bağıntıları var. Sean Penn yine olağanüstü. Jude Law, Kate Winslet, James Gandolfini... Kaçırmayın!
Haberin fotoğrafları