kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yves Saınt Laurent: Bin 49 YTL

Eda'nınkinden daha pahalı

ÖNER ÖNGÜN
Cannes'da giydiği ayakkabılar, modacılar tarafından eleştirilen Nurgül Yeşilçay'a eşi Cem Özer sahip çıktı: Başka birisi olsa bu pahalı ayakkabıları sigortalatırdı!..
Güzelliği gölgede kaldı
Fatih Akın'ın 'Yaşamın Kıyısında' filmindeki oyunculuğu ve güzelliğiyle Cannes'da herkesin hayran olduğu Nurgül Yeşilçay'ın kıyafetleri ve özellikle ayakkabıları hâlâ dillerde! Yeşilçay'ın kıyafet seçiminin yanlış olduğunu belirten modacılar ayakkabıları için, "Nurgül'ün güzelliğini gölgede bıraktı" yorumunu yapmıştı. Eşi Cem Özer ise, Yeşilçay'ın Balenciaga, Miu Miu, Yves Saint Laurent ve Dior marka ayakkabılarını beğenmeyen modacılara sert çıktı:

Gelecek yıl moda olacak
"Modacılar ya da insanlar kendi zevklerine göre eleştirmiş olabilirler, bana göre çok güzeldi. Bu ayakkabıları başkası alsa sigortalatmak isterdi. Eda Taşpınar'ın ayakkabılarından daha pahalı olduğunu söyleyebilirim. Nurgül'ün giydiği ayakkabıları eleştiriyorlar ama o ayakkabılar gelecek yılın modası, ayakkabılar belki ilerleyen dönemlerde satışa bile çıkar!"

En ilgi Çekicinurgül'dü
Cem Özer, Nurgül Yeşilçay'ın Cannes'da neden ödül alamadığını şöyle açıkladı: Nurgül yarışmanın en ilgi çekici oyuncusuydu. Ancak filmde onunla birlikte üç kadın oyuncu vardı. Büyük ödülü alan oyuncu ise filmindeki tek kadındı!
Haberin fotoğrafları