kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Japonya'dan Arjantin'e keyif yorumları

Trendsetter dergisi altıncı yaşına 'keyif' özel sayısı ile giriyor. Japonya'dan Arjantin'e keyfin farklı yorumları, çakırkeyif, keyif kahyaları gibi konular bu sayıda.....
'Yaratıcı dünyaların platformu' sloganıyla dergicilik alanında kendine bir yer edinen moda ve tasarım dergisi Trendsetter, altıncı yaşını 'keyif' özel sayısıyla kutluyor. Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye'den, illüstrasyon, fotoğraf ve grafik alanında çalışan yaratıcılar, bu özel sayıda 'keyif' temalı işlere imza atıyorlar. Japonya'dan Arjantin'e keyfin farklı yorumları, çakırkeyif, ehlikeyf, keyif kahyaları ve keyif kaçıranlar gibi konular da bu sayıda ele alınıyor.

YARATICI PLATFORM
Mayıs 2002'de yayın hayatına başlayan Trendsetter, altı yıldır modadan mimariye, grafikten dijital sanatlara yaratıcı dünyaların nabzını tutuyor; yaratıcılar için özgür ve bağımsız bir platform olmayı sürdürüyor. Ayrıca, Milano Moda Haftası'nın açılış defilesini gerçekleştiren Evrim Timur ile söyleşi, New York ve Londra'dan sokak modası, Oleg Dou'nun çarpıcı portreleri, uluslararası gezici fotoğraf festivali Ulisfotofest ve daha fazlası Trendsetter'ın 61. sayısında.
Haberin fotoğrafları