kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Yeşil soslu makarna

Isıtılmış yağda ıspanakları karıştırarak yumuşayıncaya kadar soteleyin. Püre kıvamına gelinceye kadar robottan geçirin. Krem peynir ve kaşar peynirini ekleyin, peynirler eriyinceye kadar 3-4 dakika daha pişirin. Makarnayı arzu ettiğiniz kıvamda pişirip süzün, tabaklara paylaştırın. Üzerlerine hazırladığınız ıspanaklı sostan gezdirip servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
*
1 çorba kaşığı tereyağı

* 250 gr. ıspanak (yaprağı, ince kıyılmış)

* 3 çorba kaşığı krem peynir

* 1 çorba kaşığı eski kaşar peyniri (rendelenmiş)

* 250 gr. makarna