kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Gençler dünyanın düzenini değiştirmeye karar verince

Bir grup genç, dünya düzenini değiştirmek için zenginlerin evine girip zararsız notlar bırakıyor. Ama işler umdukları gibi gitmiyor..
Kanal 1'den beğeniyle izleyeceğiniz bir gençlik filmi: 'Eğitmenler-Edukators'... Komedi-macera tarzındaki film Almanya-Avusturya ortak yapımı... Hans Weingartner'in yönettiği filmin başrollerinde Daniel Brühl ve Julia Jentsch oynuyor.

FAKİRLİĞE İSYAN!
Konusuna gelince; Jan, Peter ve Jule isyankâr gençlerdir. İçinde bulundukları dünya düzenini değiştirmeyi hayal etmektedirler. Gizemli 'Eğitmenler' kimliği altında, yaratıcı ve şiddet içermeyen bir şekilde zenginlerin evlerine girip "Varlıklı günleriniz sayılıdır" ve "Çok fazla paranız var" uyarısını yapmaktadırlar. Amaçları, zenginleri şoke etmek ve onları zenginlerle fakirler arasındaki uçurum konusunda düşündürmektir. Peter tatildeyken, Jan ve Peter'ın sevgilisi Jule arasında bir yakınlaşma olur. Beraber Jule'in evinden atılmasına sebep olan zengin iş adamı Hardenberg'in evine 'Eğitim' vermek için girerler fakat onu kaçırmak zorunda kalırlar. Kanal 1 24.00