kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Zenginlerle yoksullar kozlarını paylaşacak!

Ege, İklim'in hatasını affetmiyor ve ilişkilerini bitiriyor. Ege ve arkadaşlarının maç yaptığı saha ise Taylan'ın gelişiyle tam anlamıyla savaş alanına dönüyor..
Taylan Güner ve Sinem Öztürk'ün başrollerini üstlendiği 'Duvar' adlı gençlik dizisi soluk soluğa izleyeceğiniz bir bölümle atv'de... Dizinin çok sevilen müzikleri Bolahenk Grubu'nun imzasını taşıyor. Duvar'da bu akşam; İklim'in mahkemede yalancı şahitlik yaptığını itiraf etmesi üzerine Ege aralarındaki ilişkiyi bitirir. Ama bu karar Ege'yi büyük bir çelişki içinde bırakmıştır; aşkı ve arkadaşları... İklim hatasını telafi etmeye çalışır ama karşısında Taylan gibi bir engel vardır. Bu arada İklim'in evinde de büyük problemler vardır, ailesini zor günler beklemektedir.

DOSTLUK SINAVDAN GEÇECEK
Yeşim'in ise Ege'den vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Ege ve arkadaşlarının maç yaptığı saha, Taylan'ın gelişiyle savaş alanına döner. Zenginlerle yoksullar bir kez daha kozlarını paylaşırlar. Ege ve İklim arasındaki buzları eriten ise Umut'un dostluğu olur. Bu dostluk da bir parti gecesinde büyük bir sınavdan geçmek zorunda kalır. atv 22.00