kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. Kenan Doğulu: Turkcell sayesinde Şekerimiz Kenan Doğulu'yu Eurovision'dan önce Düsseldorf'taki son konserinde izledik. Yine şahane bir performanstı, kızlar ayıldı bayıldı!

2. 20th Anniversary Oprah DVD: Son zamanlarda aldığım en güzel hediye! 20 yıldır dünyanın en iyi televizyon şovu Oprah Winfrey'in 20 yılın en iyi anları, 6 CD'lik koleksiyon DVD ile evinize geliyor. Tabii Türkiye'de yok, yaşasın www.amazon. com.

3. Düsseldorf: 1 Mayıs İstanbul'da vatandaşa kan kustururken, Düssefdorf'ta herkes kafelerde bira içip, nefis tapaslar yiyerek, ailece eğlendi. Yemyeşil çok şık, çok ferah nefis bir şehir!

4. Alain De Botton: Birkaç ay önce çıkan son kitabı 'Mutluluğun Mimarisi' pek gürültü koparmadı ama bence mutlaka okunmalı. Bakın evlerimiz bizi nasıl da yansıtıyor, neden bazı evler çok kötü dekore ediliyor...

5. Disney Channel: Yaşasın! Çocukluk günlerimize geri döndük. Zaten şu yeni nesil acayip Japon çizgi filmlerine alışamamıştım. Mickey, Donald, Winnie, Nemo hepsi Digiturk 67. kanalda. Oley!