kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Vatandaştan gelen yorumlar

Yeni Haber
1 Mayıs'ta güvenlik önlemleri, trafik kaosu ve polisin sert müdahalesi dikkat çekti. Valiliğin yoğun güvenlik nedeniyle İstanbul'da trafik çilesi yaşandı. İşte sabah.com.tr'ye vatandaşlardan gelen tepkili yorumlardan bazıları....

SERTAN SRT:"Gerçek işçiler sabah işe gitmek için 2 saatini verdiler. Gerçekten bugün 1 mayıs işçi günü.sirkecide esnafız burada. 1 adam daha gelemedi alışveriş için. Bu ülke bu valiyle bu Emniyet Müdürü'yle bu belediye başkanıyla bir yere varamaz.

ZEHRA AYDIN: 2.30 saatte karşıdan bu yakaya geçebildim kutlama için diretenlere güvenlik diye perişan edenlere sonsuz teşekkür ve iyi niyetlerle dolu düşüncelerimizi gönderdik otobüsler dolusu insanlar. Oysa ne güzel bir gün baharlar bayramlar kadar bayramlarda baharlar kadar güzel olmalıydı..

SANDER TORPAN: İstanbul'lu olmak eziyet çekmeye alışmak demek! İstanbul'da,İstanbul'u ve özellikle İstanbul'luları seven,insanlarına eziyet etmeyen yöneticiler ne zaman göreceğiz, bakalım! Açılan çukurlara,hergün sil baştan yenilenmeye çalışılan kaldırımlara,gasplara ve darplara,hele hele trafiğe çözüm bulamayarak,insanların çile çekmesine göz yumanlar,1 Mayıs deyince şehri yaşanmaz hale getiriyorlar. En çok da polislere eziyet çektirerek!

SİBEL BERBER:Avrupa'da bayramdır 1 Mayıs bizde ise korku endişe nedeni. Bu yıl Allah vere olay çıkmasın diye dua eder dururuz.

ASLI KEREM
: Artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.

BEKLAN ÖZER:Bu işin sorumlusu kimse derhal istifa etmelidir...Kimse insanların anayasal hakkı olan seyahat özgürlüğünü kısıtlayamaz..Böyle bir uygulamayı habersiz yapamaz...Bu sadece vatandaşla polisi karşı karşıya getirir...Hastası olan hastaneye yetişmeye çalışan ambulanslar yollarda sıkışmış içindekiler çaresiz durumdalar...Böyle bir uygulama dünyanın hiçbir yerinde yok çok yazık.

İSMAİL AHMET ÖZBAL
:Yazık insanlara.Böyle bir uygulama çağ dışı insanlık dışı.Eskileri hatırlattılar.Sokağa çıkma yasağı ilan etselerdi bari.Yazık yazık.Bizim ileri viteste arıza var herhalde.

Diğer yorumları okumak için tıklayınız