kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

TÜSİAD Türkiye'nin dış politikasını tartışmaya açacak

Yeni Haber
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye'nin çevresiyle siyasal ve ekonomik ilişkilerini inceleyen, stratejik öneriler getiren raporunu yarın açıklayacak.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, "Avrupa Birliği'ne Katılım Sürecinde Türkiye'nin Komşu ve Çevre Ülkeler PolitikasıStratejik Yaklaşımlar" başlıklı raporunu 2 Mayıs 2007 tarihinde The Marmara Oteli'nde kamuoyuna sunacak.

Türkiye'nin çevresiyle siyasal ve ekonomik ilişkilerini inceleyerek, stratejik öneriler getiren raporun tanıtım toplantısında, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dışişleri Komisyonu Başkanı Haluk Dinçer ve Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen birer açılış konuşması gerçekleştirecek.

Açılış konuşmalarının ardından düzenlenecek oturumda ise, rapor yazarları TÜSİAD-Boğaziçi Üniversitesi Dış Politika Forumu Direktörü Doç.Dr. Gülden Ayman, Kavrakoğlu Yönetim Enstitüsü Danışmanı Aydın Sezer ve TÜSİAD International Bölüm Sorumlusu Tülay Ayalp Kılıçdağı çalışmayı tanıtacak.

(ANKA)