kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Eski manken, yeni şarkıcı Aysu Baceoğlu, İbrahim Tatlıses’e aşkını ilan etmişti.

Doğum ertesi sahne krizi!

BAŞAK ÇOKAN
Tatlıses'in 'Ağrı Dağın Eteğinde' türküsü Gülben Ergen ve Aysu Baceoğlu'nu gerdi! Doğum sonrası ilk kez Kıbrıs'ta sahne alan Ergen, 'Bu türküyü söylemesin' diye haber yolladı ama Aysu inadından iki kez okudu..
Bu türküyü söyleme
Gülben Ergen ile şarkıcılığa iyice ısınan Aysu Baceoğlu; 'Ağrı Dağın Eteğinde' türküsü yüzünden, Beşparmak dağlarının eteğinde kriz yaşadı! Cumartesi ve pazar gecesi Kıbrıs Rocks Otel'de program yapan Ergen, repertuvarındaki 'Ağrı Dağın Eteğinde' türküsünü kendisinden önce sahneye çıkan Baceoğlu'nun da söyleyeceğini öğrenince orkestrasıyla haber yolladı: "Bu türküyü okuma!" Baceoğlu ise sert tepki verdi.

Tatlıses'e armağan
"Bu şarkı kimsenin tekelinde değil! Bunu okuyup okumamak da benim bileceğim şey" diyen Baceoğlu, İbrahim Tatlıses imzalı türküyü repertuvarından çıkarmak şöyle dursun, iki kez üst üste okudu. Eski manken-yeni şarkıcı Baceoğlu daha da ileri giderek, türküyü "Aşığım" dediği Tatlıses'e armağan ederek düşman çatlattı. Ergen de yaşananlardan sonra repertuvarını değiştirmek zorunda kaldı.
Haberin fotoğrafları