kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
NURAN YILDIZ
Aklımdan Geçen

'İstanbul Modern' gerçekten modern

Çarşamba akşamı İstanbul Modern'in Ankara Palas'taki "Ankara'dan Yükselen Işık" sergisindeydik. Serginin görkemi bir yana, İstanbul Modern'in İstanbul dışına taşıdığı ilk sergi olması açısından da anlamlıydı.
İstanbul Modern'in yöneticisi Oya Eczacıbaşı ve Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Okşan Atilla Sanön'le konuştuk. İkisi de bana göre alanlarında Türkiye'nin "model" kadınları . Oya Hanım, İstanbul Modern'i konumlarken Türkiye'nin kültürüne olduğu kadar uluslararası imajına katkısını önemsediğini anlatırken ne yaptığının çok farkında.
Serginin iletişim yönetiminde dikkatimi çeken ise parçalardan oluşan bütünün başarısı. Okşan Hanım'ın yönetiminde, organizasyonda Lobby'den, medya ilişkilerinde Global'den destek alarak iyi bir iş çıkarılmıştı. İletişim şirketlerinin "her işi yaparım" noktasından belirli alanlarda uzmanlaşan şirketlerin işbirliği aşamasına geldiğini gösterdi. Avrupa ve ABD'de uzmanlıkların yalnızca hizmetlere göre değil, konulara göre de ayrıldığı düşünülürse Eczacıbaşı'nı "modern"i izleme konusunda kutlanmalı. " Biz kamuoyunun önüne çıkmadan önce kendimiz mükemmel hissetmemiz gerekiyor " diyen ve dediğini de yapan Okşan Hanımı da...