kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın 'Top 5'i

1. Mutfak: Sonra detaylı yazacağım ama şimdiden İstanbul'da hafta sonunu geçireceklere şiddetle tavsiye ederim. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yanında cuma-cumartesi geceleri nefis yemekleri ve en önemlisi 'Oyun Atölyesi'nin genç oyuncularının hazırladığı skeçleriyle çok çok eğlenceli.
2. Kaptan June ve Kaplumbağalar: Dalyan halkının 'kaptan' lakabını taktığı June Haimoff'un kitabı. Caretta Caretta'lar ve Dalyan'ın korunması için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Bu zafer Kaptan June'un!!!
3. Pabucci: Topağacı'ndaki Pabucci sosyetik kadınların ve ayakkabı meraklılarının en önemli adresi. En moda ayakkabılar, en ucuz fiyata! Yaz için sarı, kırmızı, mavi babetleri, rugan modellerine bayıldım.
4. Circus: Çarşamba geceleri Beyoğlu Mojo'da çıkan grup. Mojo tıklım tıklım, solist Hakan'la Circus'un söylediği eski-yeni rock şarkılar kurtları dökmeye birebir! 5. Petro: Mehmet Teoman-Cenk Taşkan ikilisinin son keşfi. Neşe Taverna'dan Petro'nun albümü 'Efeslef'- 'Felsefe'nin tersi. Şarkılar hareketli, Akdeniz ezgili, Petro'nun da sesi güzel. Yazın iyi gider!