kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Fransa'da Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi kararsızlar % 40'a ulaştı. Reuters haber ajansı 3 astrologdan görüş aldı. Bayrou, Royal ve Sarkozy için birer 'oy' çıktı..
Fransa'da bu pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ramak kala sandıktan hangi adayın çıkacağına dair yapılan tahminler falcılara kadar düştü. Bugüne kadar pek çok anket şirketi yaptıkları seçim araştırmalarında Nicholas Sarkozy'nin seçimi kazanacağı sonucuna ulaştı. Sosyalistler'in kadın adayı Segolene Royal ikinci, merkezin adayı François Bayrou ise 3'üncü sırada yer alıyordu. Astroloji dünyasında ise sıralama farklı.

'Bayrou güçlü olacak'
Reuters haber ajansı için "geleceği okuyan" Afrikalı astrolog Maitre Desmet istiridye kabuklarını kullandığı özel yöntemiyle "Gökyüzü bir kadın için açılıyor. Seçimin bir favorisi var. O da Segolene Royal" dedi. Tarot kartlarına bakan Maria Aguleria ise Bayrou'nun seçimi kazanacağını söyledi. Ona göre merkezci lider, uluslararası arenada ülkesi için önemli bir isim olacak. Astrolog Dominique Lehmann'ın "kristal küresinden görünen" yeni cumhurbaşkanı ise Nicholas Sarkozy. Lehmann "İkinci raund Royal ile Sarkozy arasında geçecek. Yakın oranların olacağı yarışta ibre Sarkozy'den yana" görüşünde.

'Karizmasıyla kazanacak'
Fallar bir tarafa Royal için gerçek hayattaki en büyük destek 26 yıllık hayat arkadaşı ve Sosyalist Parti lideri François Hollanda'dan. Times gazetesine konuşan Hollande "Onu küçümsediler. Ancak insanların düşündüğünden daha keskin bir politikacı. Evde neyse dünyanın gördüğü Royal'de o. İkinci oylamada insanlar onu daha farklı değerlendirecek. Karizmasıyla ayakta kalacak ve kazanacaktır" dedi.