kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Vicdanım rahat
BÜLENT İPEK
Tamer Karadağlı-Arzu Balkan ayrılığına neden olduğu için 'yuva yıkan kadın' olarak gösterilen Deniz Uğur açık ve net konuştu: Benim içim çok rahat; mutlu hayatıma devam ediyorum.....
Suçlamaları reddetti!
Adaşı Deniz Seki gibi 'yuva yıkan kadın' olarak gösterilen Deniz Uğur, sessizliğini bozdu. Tamer Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan'dan ayrılmasına neden olduğu söylenen Uğur 'yuva yıkan kadın' gibi gösterilmesine tepki göstererek "Vicdanım rahat" dedi. Güzel oyuncu, Balkan'ın, "Birilerinin ailemiz üzerinde olumsuz etkisi var" diyerek kendisini suçlamasına şöyle cevap verdi: İçim rahat ve mutlu hayatıma devam ediyorum.

Bunalımda falan değilim!

Yaşananlardan etkilenip, başrolünde oynadığı 'Baba Oluyorum' adlı dizinin setine gitmediği de iddia edilen Deniz Uğur, "Bunalımda değilim. Çekime gitmediğim de yalan. Hayata kaldığım yerden devam ediyorum" dedi. Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan'ın yaşadıklarının karı-koca zemininde halledilmesi gerektiğini belirten Uğur, şöyle devam etti: Özel hayat konularına girmiyorum. Aşk konusunda bir şey söyleyemem.