kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Erkeklerin seks itirafları
Erkeklerin seks itirafları
Zayıf kadınları tercih ediyorlar
İlle de oral istiyorlar!

Erkeklerin seks itirafları

Farklı meslek ve yaş grubuna ait 20 erkek, Marie Claire dergisinin hazırladığı seks anketine katıldı. Cinsel geçmişleri ve seksi kadın anlayışlarını ortaya döken erkekler; fantezileri, tercihleri ve ilişkiye bakışlarını anlattı.

Erkeklerin cinselliğe bakış açıları Marie Claire dergisinin şubat sayısında gün ışığına çıktı. Aralarında öğretmen, grafiker, müzisyen, öğrenci ve reklamcı gibi farklı meslek gruplarından 20 erkeğe 30 soru yönelten Marie Claire, Türk erkeklerinin seks profilini ortaya çıkardı. "Tecrübeli mi yoksa utangaç ve tecrübesiz kadınları mı tercih edersiniz?", "İlişki sırasında iktidarsızlık yaşadınız mı?" ya da "Kadının orgazm olduğunu nereden anlarsınız?" gibi soruların yer aldığı anket; erkekleri epey terletti! İşte, 'seks anketi'nin en ilginç soruları ve onlara verilen enteresan yanıtlar:

Haftada
kaç kez seks yapıyorsunuz?
Soruya yanıt verenlerin geneli haftada en az iki kez seks yaptıklarını belirtirken iki erkeğin yanıtı şaşırtıcıydı! Ankete katılan 24 yaşındaki öğrenci, "Dört-beş kez yapıyorum ama 20 kez olsun isterdim. Sekse doyamıyorum" dedi. 34 yaşındaki proje geliştirme müdürünün verdiği yanıt ise şöyle: "Bazen günde iki kez, bazen üç, bazen de hiç! Seks yapamadığım günler uyuyamıyorum."

HER ZAMAN YAPABİLİRİZ

Günün hangi saatinde seks yapmaktan hoşlanıyorsunuz? Bazı beyler "Bu işin saati mi olur?" derken; bazısı "Tatil sabahları", bazısı da "Akşam saatleri" dedi. 45 yaşındaki mühendisin yanıtı; "Her sabah seks yaparım. Güne daha zinde başlarım!" oldu. Ankete katılanların çoğunluğu sabaha karşı seksi sevdiklerini söyledi.

İlişkide baskın olmaktan mı, pasif kalmaktan mı hoşlanıyorsunuz? Çoğunluğun bu soruya verdiği yanıt; "Yerine göre roller değişir" oldu. Ankete katılan 45 yaşındaki mühendisin cevabı ise hayli ilgi çekici: "Kadınlar sert erkekleri sever, yönlendirilmek ister. Kadın üzerinde tam bir egemenlik kurulmalıdır!" 30 yaşındaki reklamcının yanıtı da şöyle: "Dominant kadınları severim. Kadın benden sonuna kadar faydalanmalı."

Kesinlikle ne yapmazsınız? Deneklerin yüzde 80'i "Eşcinsel ilişki dışında her şeye varım" cevabını verdi. 27 yaşındaki halkla ilişkiler müdürü "Kesinlikle anal seks yapmam" derken, 29 yaşındaki yayıncının yanıtı şöyle oldu: "Golden shower denilen, idrar yaparken seks bana göre değil!"

AŞK ISIRIKLARI İŞE YARIYOR

Şu ana kadar kaç kişiyle birlikte olduğunuzu biliyor musunuz? Erkekler bu soruya saymanın psikolojik rahatsızlık göstergesi olduğu yanıtını verse de 29 yaşındaki marka müdürü "60 ya da 70 kadın olmuştur herhalde. Sayı fazlalaştıkça insan duygusallıktan uzaklaşıyor" dedi. 28 yaşındaki metin yazarı ise soruyu şöyle yanıtladı: "On civarı. Hep uzun süreli ilişkiler yaşadım. Bu yüzden farklı kadınlar tanıyamadım."

Partnerinizi orgazma ulaştırmak için özel bir yönteminiz var mı? Bu soruya "Orgazm olması için ne gerekiyorsa yaparım" diyenler olduğu kadar kendi keşiflerini paylaşan erkekler de oldu. 30 yaşındaki reklamcı "Sevgilim o anda seri hareket etmemden hoşlanıyor"; 45 yaşındaki mühendis ise "Aşk ısırıkları güzeldir" açıklamasında bulundu.

Seks oyuncağı kullandınız mı? 50 yaşındaki pazarlama müdürü "Seks shop'ların kapısından içeri hiç girmedim ama orada neler var çok merak ediyorum" diye samimi bir itirafta bulunurken; soruyu yanıtlayan az sayıdaki erkekten birisi kelepçe, birisi de çıtçıtlı deri iç çamaşırları kullandığını söyledi.

BEBEĞE DE İYİ GELİYORMUŞ!

Hamilelerle seks yapar mısınız? Çoğunluğun "Neden olmasın?" dediği bu soruya verilen en ilginç yanıtlar şöyle: "Bu korkutucu! Kırılacak bir eşyayla bisiklete binmek gibi!" (Metin yazarı-28) "Sevgilim ya da eşimse neden yapmamayayım? Seksin bebeğe iyi geldiği bile söyleniyor..." (Proje müdürü-34)

En büyük fanteziniz nedir?
Soruya farklı yanıtlar geldi. Kimi açıklık alanda seks, kimi kendini kameraya çekmek, kimi de açık alanda seks diye cevap verdi. 24 yaşındaki öğrenci ise "Uzayda, yer çekimsiz ortamda sek yapmak isterim" dedi.

Tecrübeli kadınları mı yoksa utangaçları mı tercih edersiniz? Erkeklerin geneli "Tecrübeli olmalı" yanıtını verdi. 29 yaşındaki yayıncı da "Ama içindeki masumiyeti de kaybetmemiş olmalı. Ar damarı çatlamamış olsun mümkünse!" diyerek konuya derinlik kattı.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Erkeklerin seks itirafları
 Taca çıkmış futbol topu olmak istemem
 İnsanların feryadını bu şarkıyla anlattım
Turkish Cindy daha güzel!
Turkish Cindy daha güzel!
Dünyaca Ralph Lauren markasının çekimleri için şu sıralar New York'ta...
Akkaya ex aşkını eşiyle gördü sinirlerine hakim olamadı!
Akkaya ex aşkını eşiyle gördü sinirlerine hakim olamadı!
Selin Toktay ve eşi Ali Rıza Özderici eski aşklarıyla pişti oldu.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.