kapat
   
15 Eylül 2006 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden
Günün içinden

UEFA'da yoğun mesai
UEFA
Kupası 1. tur ilk maçları bu akşam oynanıyor. 40 karşılaşmanın rövanşları 28 Eylül'de yapılacak. Gecenin önemli maçında İngiliz ekibi West Ham United, evinde İtalyan Palermo ile karşılaşacak. Son şampiyon Sevilla, Yunan ekibi Atromitos ile deplasmanda mücadele edecek. Sürpriz şekilde Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Ajax ise Start (Norveç) deplasmanına gidiyor.

Federasyon saatleri şaşırdı!
SÜPER L
ig'de, 17 Eylül Pazar günü Avni Aker Stadı'nda yapılacak Trabzon-Konya maçının başlama saati dün Futbol Federasyonu tarafından iki kez değiştirildi. Federasyon gündüz saatlerinde saat 20.00'de yapılması gereken maçı önce 16.30'a aldı. Akşam ise federasyon ikinci bir açıklama yayınlayarak maçı yeniden 20.00'ye çekti. Federasyonun bu değişikliğinin sebebi anlaşılamadı.

Derbi
Cüneyt Çakır'ın
SÜPER
Lig'de 6. haftanın hakemleri açıklandı. Pazar günü 21.45'te başlayacak G.Saray-Beşiktaş derbisini Cüneyt Çakır, Sivas deplasmanına çıkacak lider Fenerbahçe'nin maçını ise İsmet Arzuman yönetecek. Diğer maçların hakemleri ise şöyle: CUMA: G.Birliği-V.Manisa: Abdullah Yılmaz. CUMARTESİ: Sakarya-Ankaraspor: Süleyman Abay, A.Gücü-Denizli: Barış Şimşek, Antalya-Bursa: Selçuk Dereli. PAZAR: Trabzon- Konyaspor: Fırat Aydınus, K.Erciyes-G.Antep: Bünyamin Gezer, Ç.Rize-Kayseri: Vedat Yüksel.

Tristan geri dönüyor
DEPORTİVO
La Coruna'nın yıldız golcüsü Diego Tristan, 6 yıl önce formasını giydiği Real Mallorca'ya geri dönüyor. Mallarco, Tristan ile her konuda anlaşma sağlandığını ve sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacağını açıkladı. 30 yaşındaki eski milli futbolcu, Deportivo'dan teknik direktör Jaquin Caparros'un istememesi sonucu geçen ay ayrılmıştı.

Rize'de Susiç dönemi
TEKNİK
direktör Güvenç Kurtar ile yollarını ayıran Ç.Rizespor, Boşnak teknik adam Saffet Susiç ile anlaştı. Yarın İstanbul'a geleceği açıklanan Susiç ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık ön protokol imzalandığı açıklandı. Boşnak hocanın İstanbul'a gelişi sonrası resmi imza atılacak.

Alanyaspor farklı lider
LİG B 2.
Grup'ta Alanyaspor, Muğlaspor'u 4-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Marmaris Belediye, evinde Nazilli'yi 2-1 yenerken, İzmir-Turgutlu 0-0, Tarsus İY-Mersin İY 2-2 berabere bitti. Fethiye ise sahasında Bucaspor'a 1-0 yenildi. Günün programı şöyle: LİG B 3. GRUP: 16:00: Bolu-Darıca GB, Gebze-Çankırı Bld, Keçiören-Zeytinburnu, Pendik-Maltepe, 20:00: Karabük-Kartal, 3. LİG 2. GRUP 16:00: Of-A.Hopa, Gazi Bld-Bağlum Bld

Taraftar hastanelik etti
LİG B 2.
Grup'ta oynanan ve 2-2 sona eren Tarsus İY-Mersin İY maçı sonrası taraftarlarla tartışan Mersin İY Teknik Direktörü Nasır Belci tansiyonu yükselip fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Belci'nin 24 saat gözetimde tutulacağı açıklandı.

Alonso'ya yanıt geldi
FERRARİ
pilotu Michael Schumacher'e 'Tüm zamanların en sportmen olmayan sporcusu' diyen bir başka pilot Alonso'ya, Alman yarışçının menajerinden yanıt geldi. Willi Weber bu açıklamaların ahlaksızca olduğunu vurgulayarak, "İnanılmaz bir hareket, tamamen belden aşağı. Alonso'nun yetenekli olduğunu düşünürdüm ama şimdiki hareketi çok seviyesiz. Michael kendisine uygun cevabı pistte verecektir" şeklinde konuştu.

Euro 2008'de 15 bin asker
İSVİÇRE ve Avusturya'da düzenlenecek 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre, güvenliği 15 bin asker ile sağlayacak. 2.Dünya Savaşı'ndan beri ülkenin en büyük askeri seferberliği için 10 milyon İsviçre Frankı kaynak ayrıldığı bildirildi.

Bayanlar potada yenilgisiz
31.
Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası elemelerinde dün akşam Kayseri'de Slovenya'yı 87-61 yenen A Milli Takımımız, B Grubu'nu 6 puanla yenilgisiz tamamlayıp finaller için avantaj sağladı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Beşiktaş: 2 CSKA Sofya: 0
 Fenerbahçe: 2 Randers: 1
 Trabzonspor: 2 Osasuna: 2
 AZ Alkmaar: 3 Kayserispor: 2
 Gerets: Denizlispor maçı dışında hiçbir maçta kötü oynamadık
 Hakan Şükür: Bordeaux maçında hasta olduğum için oynayamadım
 Alex: Yıldırım isterse 103. yılında da Fenerbahçe'de oynarım
 ULEB'te rakipler belli oldu
 Arjantinli yıldız Riquelme milli takıma veda etti
 G.Saray-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı
 Güreş Federasyonu özerk oldu
 Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası grup kuraları çekildi
 Hedefe ilk adım
 Karakteri hücum
 Kartal'da Denizli sesleri
 Hangisi hasta
 Necati Ateş sakatlandı Beşiktaş maçında yok!
 Trabzon'da sessiz gece
 Kura günü
 Kayseri inanıyor
 Lyon yine affetmedi
 Hentbolda GSGM Kupası Kartal'ın
 Beşiktaş'a Sırp pivot
VEDAT BAYRAM
Bir başka Doğan
Eskiden federasyonlar münferit hatalar...
ERGUN BABAHAN
UEFA Kupası ham bir hayal
Fenerbahçe, bu akşam pisi...
Çocuklar öldü, vicdansızlar
Çocuklar öldü, vicdansızlar
Diyarbakır'da patlayan bombadan ölenlerin sayısı 10'a yükseldi.
İmam Öztürk'ün mezarı başında tehdit ettiler
İmam Öztürk'ün mezarı başında tehdit ettiler
İsmailağa Camisi'nde öldürülen imam Öztürk'ün cenazesinde gözaltına...
Modanın gözleri
Modanın gözleri
İspanya'nın kuzeyinde 2006-2007 sonbahar-kış kreasyonunun...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu