kapat
   
15 Eylül 2006 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hangisi hasta
Souness yine gündemde
Yönetim turdan ümitli
Derbi hazırlıkları başladı
İyi ki Song var!

Hangisi hasta

G.Saray'ın teknik direktörü Gerets, "İyileştim" diyen Hakan'ı oynatmadı. Bu kararı bildiren Keser'le Şükür'ün arası açıldı. Belçikalı hocanın sistem ve oyuncu seçimleri de eleştirilince ortaya bu soru çıktı.

Eleştiriler artıyor
Bordeaux karşısında alınan beraberlik Galatasaray yönetiminin en azından bir bölümüyle arasında sorun olduğu öne sürülen Erik Gerets'e camiada yönelen tepkilerin daha yüksek sesle telaffuz edilmesine de yol açtı. Bazı taraftarların kulübü telefonla arayarak Beşiktaş maçında Belçikalı teknik adama yönelik protestoda bulunacaklarını ilettikleri, yönetimin özellikle derbide böyle bir olay yaşanmaması için kolları sıvadığı konuşuluyor. Ancak Gerets'e yönelik eleştiriler de Bordeaux maçıyla iyice artmış durumda.

Görüntü-Anlayış
farkı

Bu eleştirilerin başında Hakan Şükür'ün grip gerekçesiyle kesilmesi geliyor. Oysa son gelişmeler Hakan'ın bu kritik sınavda en azından yedek soyunamayacak kadar hasta olmadığını gösteriyor. Gerets'e yönelik diğer eleştirilerse şöyle: Sahaya çıkan 11, 4-3- 1-2 görüntüsündeydi. Ama İliç'i iki forvetin arkasında serbest değil, İnamoto ile birlikte orta alanın göbeğinde, defansif ağırlıklı kullandı. Necati de ikinci forvetten çok, İliç gibi forvetin arkasındaki adamdı. Takım görüntüde ofansif, ama anlayış olarak defansif olunca istenilenler sahaya yansımadı.

ÇELİŞKİLER YUMAĞI
Denizli maçının en iyisi Mehmet Topal'ı kesip aynı maç sonrası "Kondisyonu yetersiz" dediği bir diğer yeni transfer İnamoto'yu Şampiyonlar Ligi'nde 90 dakika oynattı. Gol yollarında takım etkili olamayınca, son 15 dakikada son iki kozunu oynarken iki önemli hücum silahı Hasan ve İliç'i çıkardı. Sahanın en kötüsü Necati'yi (Üstelik sakatlandığı sinyalleri verirken) sahada tuttu. Kurtarıcı olarak Cihan ve Mehmet Topal'ı sahaya sürdü. Oysa Necati'yi çıkarıp, İliç'i forvete kaydırabilirdi. Mlada Boleslav maçlarının ikisinde de 90 dakika oynayan Ayhan'ı da hiç düşünmemesi ilginçti.


HASTA DEĞİL, KESİK YEDİ!
Galatasaray'daki kariyeri boyunca hiçbir teknik direktörün vazgeçemediği Hakan Şükür, Bordeaux mücadelesinin arifesinde 'hasta' olduğu gerekçesiyle kadro dışı kalmıştı. Grip olduğu açıklanan golcü futbolcu, teknik direktör Erik Gerets'in yardımcısı Erdal Keser'e giderek, "İyileştim, oynayacak durumdayım" dedi. Ancak Keser'den beklemediği bir cevap aldı: "Sen biraz dinlen Hakan." Zaten Hakan'ın 'kesik yediği' kızıyla beraber maça gelmesinden ve Bordeaux karşılaşmasının öncesinde ve bitişinden sadece 11 saat sonrasında idmana çıkmasından belli oldu.

ERDAL KESER'İ FIRÇALADI
Dün sabah yapılan idmanda da gerginlik vardı. Moralsiz görünen Hakan Şükür, çift kalede hakemlik yapan Erdal Keser'e çıkışarak bir anlamda kesilişini bildiren antrenörüne sitemini de yansıtıyordu. Çift kalede Hakan'ın takım arkadaşı Özgürcan 3 kere topla oynayınca (en fazla 2 kere topla oynamak serbestti) Erdal Keser topu karşı takıma verdi. Şükür de Keser'e dönerek, "Bizim takımdaki her şeyi görüyorsun" diye tepki gösterdi. Aynı takımda oynadığı Oğuz'un boş bir pozisyonda Carrusca'ya pas vermemesine kızan yıldız futbolcu sinirini yerde duran pet şişeye tekme atarak çıkardı.

HAKAN: OYNAYABİLİRDİM
Tartışmaların odağındaki Hakan Şükür ise, konuyla ilgili SABAH'a şunları söyledi: "Hafif sakatlığım ve biraz hastalığım vardı. Ancak tamamen düzelmesem bile oynayabilecek düzeye gelmiştim ve bunu teknik heyete belirttim. İlk 11'de olmasa bile 18'de yer almalıydım. Ama teknik ekip beni kadroya almadı." Hakan, "Cezalandırıldın mı" şeklindeki sorumuza, "Beni kadroya almadı, ben oynayabilecek durumdaydım" cevabını tekrar ederek yanıt verdi. Hakan Şükür'ün Beşiktaş derbisinde ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Beşiktaş: 2 CSKA Sofya: 0
 Fenerbahçe: 2 Randers: 1
 Trabzonspor: 2 Osasuna: 2
 AZ Alkmaar: 3 Kayserispor: 2
 Gerets: Denizlispor maçı dışında hiçbir maçta kötü oynamadık
 Hakan Şükür: Bordeaux maçında hasta olduğum için oynayamadım
 Alex: Yıldırım isterse 103. yılında da Fenerbahçe'de oynarım
 ULEB'te rakipler belli oldu
 Arjantinli yıldız Riquelme milli takıma veda etti
 G.Saray-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı
 Güreş Federasyonu özerk oldu
 Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası grup kuraları çekildi
 Hedefe ilk adım
 Karakteri hücum
 Kartal'da Denizli sesleri
 Necati Ateş sakatlandı Beşiktaş maçında yok!
 Trabzon'da sessiz gece
 Kura günü
 Kayseri inanıyor
 Lyon yine affetmedi
 Hentbolda GSGM Kupası Kartal'ın
 Beşiktaş'a Sırp pivot
 Günün içinden
VEDAT BAYRAM
Bir başka Doğan
Eskiden federasyonlar münferit hatalar...
ERGUN BABAHAN
UEFA Kupası ham bir hayal
Fenerbahçe, bu akşam pisi...
Çocuklar öldü, vicdansızlar
Çocuklar öldü, vicdansızlar
Diyarbakır'da patlayan bombadan ölenlerin sayısı 10'a yükseldi.
İmam Öztürk'ün mezarı başında tehdit ettiler
İmam Öztürk'ün mezarı başında tehdit ettiler
İsmailağa Camisi'nde öldürülen imam Öztürk'ün cenazesinde gözaltına...
Modanın gözleri
Modanın gözleri
İspanya'nın kuzeyinde 2006-2007 sonbahar-kış kreasyonunun...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu